Dnevni horoskop za utorak 10. septembar može doneti dugoočekivane promene. Neke pripadnike Zodijaka nateraće da se pokrenu, dok će drugima doneti ono što su priželjkivali. Budite spremni za ono što sledi vašem znaku.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Glavna tema ovog dana je sklapanje sporazuma. Velikim delom će stvari zavisiti od vaše dobro pripremljene prezentacije. Dopada vam se osoba koju često viđate na poslu. Moguć je početak tajne ljubavne veze. Budite aktivniji, posvetite slobodno vreme fizičkim aktivnostima.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Postojeći aspekti ubrzaće dinamiku vašeg poslovanja, a poseban uspeh očekuje Bikove u saradnji sa inostranstvom. Danas će vam partner prirediti lepo iznenađenje. Zajednički izlet ili duže putovanje oživeće vašu strast. Zadržavanje vode u organizmu. Oticanje zglobova.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Nalazite se u dilemi da li da prihvatite nov posao ili da ostanete na postojećem. Najvažnije je da utvrdite šta vam je prioritet. Lep izlazak s prijateljima može danas da vam donese susret s veoma zanimljivom osobom. Više se odmarajte. Opustite se uz neku dobru knjigu.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti u vašem polju poslovne komunikacije stavljaju akcenat na dogovore i sklapanje sporazuma. Iz dana u dan vam se sve više dopada osoba koju viđate često u prolazu. Odvažite se i priđite joj. Ukočenost vratnog dela kičme. Ne činite nagle pokrete.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Sada je naglašeno vaše polje privatnog biznisa. Snažna energija će pokrenuti dinamiku vašeg posla i doneti nov priliv novca. Danas ćete rešiti veoma bitan problem jednog od vaših ukućana. Dan konstruktivnih rešenja. Zakažite tretman u nekom od spa-centara, opustite se!

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Danas se nalazite pred važnom odlukom da li da prihvatite novu nadležnost ili ne. Postupite u skladu sa svojim stavom. Ovaj dan je idealan za dogovore s partnerom, jer će vam poći za rukom rešite dugotrajan problem. Više se odmarajte. Malo sna, nervoza i napetost mogu uzeti svoj danak.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ne dopada vam se ton kojim vam se nadređeni obratio pred svima i smišljate svoju odstupnicu. Razmišljate o prelasku na nov posao. Pred vama je uzbudljiv period, partner vam sprema neko lepo iznenađenje. Promenite režim ishrane. Unosite previše slatkiša, a nezadovoljni ste svojom težinom.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Niste sasvim zadovoljni uslovima na poslu, ali zasad ne vidite drugo rešenje. Sačekajte bolji period za početak biznisa. Planirate odlazak na kraće putovanje s partnerom, to će vam nadoknaditi propušteno. Oprez u saobraćaju, moguće su povrede, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti u vašem polju finansija najavljuje vam početak povećanog obima posla, ali i dodatnih izvora prihoda. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom putovanju. S tom osobom brzo možete ući u vezu. Problemi s grlom. Smanjite hladna i gazirana pića.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Danas vam planete donose inicijativu i energiju neophodnu za pokretanje akcije. Novi početak na poslu. Ovaj dan može vam doneti lepe trenutke u odnosu s partnerom. Planirate neko putovanje.Alergija je naglašena naročito u ovom periodu, za vreme cvetanja ambrozije.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Vaš poslovni plan obavija tajanstvena atmosfera. Očekuju vas razgovori iza zatvorenih vrata i razrada tajnog plana. Slobodne Vodolije danas očekuje lep izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali. Ubrzo sledi zbližavanje. Smanjite unos alkohola.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Početak saradnje s nekim prijateljem može da se odvija ubrzanim tempom. To će vam doneti dugoročni priliv novca. Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju su upoznale preko društvenih mreža. Problemi s kolenima. Potražite savet ortopeda.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)