Jedan od najpoznatijih srpskih Jutjubera Stefan Janković, objavio je na svojim profilima jedan veoma uznimirujući snimak. Sve se odigralo u šumi, a kako sam kaže, bilo je na ivici života.

medved.jpg
Instagram/StefanJankovic 
Medved je hrlio ka mestu gde se Stefan nalaziofoto: Instagram/StefanJankovic

U snimku se vidi Stefan koji se nalazi u jednoj rupi nalik manjoj pećini, a ka njemu ide ogroman, gorostasni medved. Nije imao mnogo opcija za bežanje, a medved nije imao nameru da se povuče pred njim.

stefan-i-medved.jpg
Instagram/StefanJankovic 
blizak susret Stefana i medvedafoto: Instagram/StefanJankovic

U snimku koji traje nekoliko minuta, vidi se medved koji njuši okolinu u kojoj se jutjuber nalazi, te lagano kreće ka njemu. Stefan je u jednom trenutku uspeo da se izvuče iz rupe, ali medved je tek tada krenuo ka njemu i počeo je da ga njuši od glave do pete.

Ova scena preplašila je svakoga ko je video snimak, posebno jer se ne vidi kako se ova situacija na kraju razvila. Više od 60.000 pregleda prikupio je ovaj snimak, a lajkovi se samo nižu.

"Nikad se nezna kakva ce reakcija da bude divlje zveri ma koliko pitoma bila", "Jel treba helikoptere da pošaljemo", "Janko jesi živ daj boze da si pobego I da te nije napao", samo su neki od komentara.

Pretpostavljamo da čim je video na platformama, da je ovaj nemili susret sa šumskom zveri prošao bez posledica, ma koliko zastrašujuće izgledalo.

Stefan je nekoliko sati kasnije objavio je još jedan snimak. Na njemu je visoko na jednom drvetu dok su ispod njega čak dva medveda koji su kružili okolo.

(Kurir.rs/M.J)