Mladi i veoma popularni jutjuber Stefan Janković objavio je na svojim profilima na društvenim platformama uznemirujuće snimke bliskog susreta sa ogromnim medvedom.

On mu je prišao, njušio ga i delovalo je kao da se neće povući pred svojim "plenom". Video se naglo prekida, a Stefan deluje veoma uznemireno. Ovaj snimak ubrzo je obišao ceo region i postao viralan za samo jedan dan.

stefan-i-medved.jpg
Instagram/StefanJankovic 
Stefan je objavio snimak susreta sa medvedomfoto: Instagram/StefanJankovic

Međutim, samo nekoliko sati nakon što je objavljen, otkrivena je istina o ovom snimku. Kako su u komentarima Stefanovi fanovi pisali, ne radi se o slučajnom susretu sa ovom divljom životinjom.

Naime, u Gornjoj Paklenici kod Doboja u Bazi Paragost žive medvedice Maša i Ljubica, koje su kao mečići pronađene u šumi, prvo Maša, a godinu dana kasnije i Ljubica. Maša je prihvatila ljude koji su brinuli o njoj, a ubrzo je i postala promoter baze i zaštitini znak. Posle godinu dana došla je i Ljubica. Posebno su srećni oni posetioci koji imaju prilike videti kako se sa njima druži njihov čuvar Petar Tubić koji kaže kako su se Maša i on zajedno školovali kad je pitanju odnos čovek - medved.

Maša i Ljubica autrakcija su planine Ozren u Bosni i Hercegovini gde možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i plivanju, ali i u neobičnom druženju sa dve krznene lepotice. Izgleda da je i Janković posetio ovo prelepo mesto i uživau u druženju sa ove dve kznate sestre koje obožava ceo region.

"Iako nisu po krvi, one se zaiste ponašaju kao prave sestre. Igraju se, vole se, ali se ponekad i posvđaju i viču, tačnije možemo reći - riču jedna na drugu. Međutim, sve je to kratkog daha. Iako nekom ko ih prvi put vidi deluju isto, i te kako se razlikuju. Maša je malo zdepastija, a Ljubica gipkija i mnogo aktivnija. Za Mašu možemo reći da ništa ne može da joj promakne. Čak se deševa da viri u mobilni telefon dok pišem poruke. U odnosu sa drugim ljudima je dosta zatvorenija, ne voli da se druži sa onima koje ne poznaje. Ljubica je potpuno druga priča, ona sa svakim "klikne" na prvu. Voli da bude u centru pažnju - govorio je za agenciju Rina Petar Tubić.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir teleivizija MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?"