Sofija Pirs je ispričala kako je vežbala tokom trudnoće da bi inspirisala druge da rade isto. Fitnes influenserka koja je nastavila da radi vežbe maltene do porođaja otkrila je da ona sada vežba sa svojom bebom.

Sofija je pre samo šest meseci rodila ćerku Evie Naska-Pirs koju je dobila iz veze sa verenikom Alesandrom Naskom, i uživa u novom životnom poglavlju. Čak i u kasnijim fazama trudnoće, nastavila je da održava intenzivan režim fitnesa, impresionirajući svojih 13.000 pratilaca na Instagramu. Sada je 28-godišnjakinja počela da uključuje svoju bebu u svoje treninge

profimedia-0910025960.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia Sofija je intenzivno vežbala do porođaja

"Pre nego što sam osnovala porodicu, bila sam na vrhunskom nivou kondicije“, rekla je Sofija iz Portugala za Vhat's The Jam.

Što sam upravo želela da budem neposredno pre nego što sam zatrudnela. Nisam znala kako će trudnoća proći za mene jer je to nešto što ne možemo da planiramo, ali bila sam odlučna da učinim sve da nastavim aktivan i zdrav način života tokom cele trudnoće. Bila sam prilično bolesna prva tri meseca pa sam se zadovoljila svakodnevnim šetnjama i zdravom ishranom dok se nisam osećala bolje.

„Ali kada je jutarnja mučnina prošla, bila sam spremna da se vratim u teretanu i trenirala sam pet dana u nedelji do termina porođaja", rekla je ova poznata mama.

profimedia-0910026754 (1).jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia Sofija sada nastavlja da vežba ali sa svojom bebom

Međutim, ovo je takođe došlo sa mešavinom reakcija i prijatelja i njenih obožavalaca na mreži. Sofija je rekla:

„Bilo je ili veoma pozitivno ili veoma negativno. Nema mnogo informacija o obuci tokom trudnoće, ali imala sam veliku podršku moje babice koja je takođe bila prijateljica koju poznajem godinama i bila je veoma svesna moje obuke i ograničenja. Iskreno rečeno, negativnost me uopšte dotakla. Bila sam veoma sigurna sa svojim znanjem na treningu i svešću o svom telu. Sa pozitivne strane, imala sam neverovatnu grupu za podršku i prijatelje koji su uživali da treniraju sa mnom", zakjljučila je u svojoj ispovesti.

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

TikTok/ jacquelinewoodwell Žena trudna 17 meseci