Septembar donosi novi pogled na život.Astrološki govoreći, ovaj datum pokazuje da možemo preokrenuti svoje živote kako bismo se "doveli u red". Imamo zanimljiv raspored tranzita, sa Venerom u Škorpiji kao vođom.

Venera u Škorpiji može doneti osećaj dobrobiti i samopouzdanja.Tri horoskopska znaka će veoma dobro reagovati na njen uticaj.

horoskopplanete-2.jpg
Profimedia 

I dok obično mislimo na sreću, ili srećnu eru u našoj istoriji, kao nešto što je strogo vezano za dobitke ili zaradu, možemo takođe znati da Venera u Škorpiji ima dalekosežne efekte i pokriva ljubav i emocije. Dakle, ovo nije pogodan period samo za zarađivanje velikih svota, nego se radi i o potencijalnom zaljubljivanju ili rastu u ljubavi u narednom periodu.

Tri horoskopska znaka ulaze u srećnu eru počevši od 22. septembra 2024.

Bik

screenshot-20231213-234237.jpg
Shutterstock 

Ove nedelje otkrićete izvanrednu priliku koja će vas iznenaditi i pokazati vam koliko ste cenjeni. Sa tranzitom Venere u Škorpiji, vaša energija i volja će vas voditi ka novim mogućnostima. Otvorite vrata s osmehom i budite spremni da iskoristite srećnu zonu koja se pred vama otvara.

Lav

screenshot-20231213-234138.jpg
Shutterstock 

Kako se približavate kraju septembra, fokusirate se na ciljeve do kraja godine. Tranzit Venere u Škorpiji donosi vam prilike i kreativne impulse koji će vas motivisati da prepoznate i stvorite nešto posebno. Otvoreni ste za nove ideje, čak i kada je u pitanju romantični partner, što može dovesti do pozitivnih promena.

Škorpija

screenshot-20231213-234200.jpg
Shutterstock 

Venera u vašem znaku pokreće srećnu eru u vašem životu, donoseći vam osećaj neograničenih mogućnosti. Spremni ste da prihvatite sreću bez sumnje i dozvolite univerzumu da vas unapredi. Ova nedelja donosi bolje ljubavne odnose i pozitivan stav, čime počinje vaša manifestacija sreće.

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)