Povremene svađe su neizbežan deo svake veze, ali za neke parove sukobi su deo svakodnevnog života. Dok većina ljudi pokušava da održi harmoniju i razumevanje, ovi parovi neprestano započinju nove svađe koje mogu biti posledica različitih pogleda na svet, razlika u ličnostima ili nerešenih pitanja iz prošlosti.

svadja.jpg
Shutterstock 

Bez obzira na razlog, veze ispunjene stalnim svađama postaju toksične i ostavljaju partnere iscrpljenim i nesrećnim. Četiri kombinacije horoskopskih znakova mogu biti posebno toksične.

Ovan i Rak

partneri-u-krevetu-shutterstock-1295025130.jpg
Shutterstock 


Ovan, poznat po svojoj impulsivnosti i direktnosti, često dolazi u sukob sa osetljivim i emotivnim Rakom. Ovan želi da što brže rešava probleme, dok se Rak povlači i duboko analizira svaku reč, što često dovodi do nesporazuma i svađa.

Blizanci i Devica

ljubav-shutterstock-572240722.jpg
Shutterstock 


Blizanci su lepršavi, nepredvidivi i uvek u pokretu, dok Devica voli red, stabilnost i predvidljivost. Razlike u njihovim karakterima dovode do frustracija na obe strane. Blizanci smatraju da je Devica ukočena i previše kritikuje, dok Devica vidi Blizance kao površne i neodgovorne osobe.

Lav i Škorpija

profimedia0255182482.jpg
Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia 


Ova dva znaka su podjednako jaka i strastvena, ali upravo zbog toga mogu da uđu u sukobe. Lav voli da bude u centru pažnje i traži priznanje, dok je Škorpija tajnovita i posesivna. Njihova borba za dominaciju i kontrolu često se završava nasilnim sukobima.

Vaga i Jarac 

profimedia0340509152.jpg
Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia 


Vaga teži harmoniji i voli da se druži sa ljudima, dok je Jarac ozbiljan, ambiciozan i ponekad hladan. Pošto imaju različite prioritete u životu, koje često ne mogu da pomire, skloni su sukobima i frustracijama.

(Kurir.rs/avaz.ba/I.M.)