Pogledajte šta su vam zvezde priredile za ovaj četvrtak. Dnevni horoskop za 26. septembar donosi vam nove izazove, a kako će ples zvezda uticati na svaki znak Zodijaka, proverite u tekstu ispod. 

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

  Sastanak iza zatvorenih vrata na kojem može doći do važnog poslovnog dogovora. Očekuje vas pobeda nad konkurencijom. Ovaj dan može da vam donese tajni ljubavni sastanak sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Učestala glavobolja.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

  Važan sastanak na kojem možete sklopiti unosan sporazum. Pregovori će biti uspešni, propraćeni finansijskim napretkom. Atmosfera između vas i osobe sa posla puna je ljubavnog elektriciteta. Uskoro vas očekuje zbližavanje. Odlično se osećate, puni ste snage i energije.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

 Uspešan poslovni dan očekuje one Blizance koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Finansijski napredak. Moguća je burna rasprava s partnerom. Vaši stavovi u pogledu bitnih rešenja potpuno se razlikuju. Zadržavanje vode u organizmu. Problem sa bubrezima.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

  Iskoristite svoju intuiciju da u ovom periodu usmerite poslovanje u dobrom pravcu. Očekuje vas uspeh u kreativnim zanimanjima. Slobodne Rakove očekuje zbližavanje s osobom koju su upoznali preko posla. Slede romantičan sastanak i dalje produbljivanje odnosa. Nervoza.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

 Novi elementi u saradnji doprineće vašoj većoj efikasnosti u obavljanju radnih zadataka. Uspeh na inventivnim poslovima. Slobodne Lavove očekuje ljubavna avantura na nekom putovanju, a potom izazovi veze na daljinu. Više se odmarajte. Uzeli ste previše obaveza na sebe.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Ovaj dan proteći će u znaku važnog sastanka s nadređenima. Očekuju vas pohvale za postignute rezultate. Vaš odnos sa partnerom postaje sve bolji i bolji. Spremite se za ozbiljan razgovor o zajedničkoj budućnosti. Reumatični zglobovi, moguće degenerativne promene.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

Pravi poslovni potez mogao bi da vam donese uspeh na finansijskom planu. Uspeh u kreativnim zanimanjima. U vašem odnosu s partnerom neophodno je sprovesti promene da biste bolje funkcionisali. Potrebno je prilagođavanje. Problem s vidom i očnim pritiskom.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Vaše poslovanje zahteva reorganizaciju i uvođenje novih elemenata. To će vam doneti prednost u odnosu na konkurenciju. Ovaj period donosi sklad između vas i partnera. Uspešno ćete rešiti zajednički problem. Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod kardiologa.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Uspešno ćete rešiti problem sa starim saradnikom. Početak rada na novom projektu. Ovaj period donosi vam nesuglasice sa ukućanima i raspravu sa partnerom. Neophodno je dodatno prilagođavanje, kompromis. Potreban vam je duži odmor, rezervišite ga na nekoj udaljenoj destinaciji.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  Vaše poslovanje zahteva izmenu ranijeg plana. To će vam pomoći da poslujete efikasnije. Sve ono što vam je ranije smetalo u vezi s partnerom, sada imate priliku da ispravite. Kvalitet vaše veze podiže se na viši nivo. Loša probava, problemi sa želucem, promenite režim ishrane.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

 Ključ uspeha sastoji se u tome da promenite nešto u organizaciji rada. U suprotnom, moguća su zakašnjenja. Osećate nemir i da nešto nedostaje u vašoj vezi s partnerom. Zato ćete uneti nove elemente u svoj odnos. Loša cirkulacija, naročito ona perifernog tipa. Hladne ruke i stopala.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

 Ribe koje se bave uslužnom delatnošću ili kreativnim zanimanjem trebalo bi da uvedu nove elemente kako bi bile uspešne. U iskušenju ste da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je strastvena avantura. Alergija, suzenje očiju, curenje iz nosa, kijanje.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih