Detaljan dnevni horoskop za 27. septembar donosi nove izazove za sve pripadnike Zodijaka. Neko će se obradovati ljubavnoj sreći, a neki će morati da rešavaju probleme od kojih su bežali.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

 Aspekti planeta se mogu odraziti na vaš poslovni plan u vidu zastoja ili odlaganja rada na nekom projektu. Mogući su nesporazumi u odnosu s partnerom. Kao da već duže vreme živite svako u svom svetu. Poradite na ovom odnosu ako vam je stalo. Upala grla.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

  Oprezno upravljajte finansijama. Moguće su nepredviđene prepreke i zastoj. U ovom periodu sledi stabilizacija u odnosu s partnerom. Očekuje vas zajedničko putovanje. Otežano disanje, moguća upala pluća. Uradite rendgen.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

  Pripremite rezervni plan, jer su mogući zastoji i odlaganja na poslu. Slobodni Blizanci mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Nervozni ste i reagujete na svaku sitnicu, sve vam smeta.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

  Nepredviđen splet okolnosti u okviru jedne saradnje doneće vam promenu plana i poslovnih saradnika. Poći će vam za rukom da sprovedete pozitivne promene u vašoj vezi s partnerom. Oboje ste spremni na kompromis. Više se krećite, šetajte ili, još bolje, počnite rekreaciju odlaskom na bazen.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

  Potreban je poseban oprez u upravljanju finansijama. Čuvajte se rizičnih poslovnih poteza! Između vas i partnera može ponovo da se pojavi isti problem. Ovog puta će zahtevati hitno rešenje. Više se odmarajte. Preuzeli ste dosta odgovornosti.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Biće potrebni revizija vašeg dosadašnjeg poslovanja i promene u poslovnoj saradnji. Upoznali ste osobu o kojoj sve vreme razmišljate, a uskoro vas očekuju sastanak s njom i zbližavanje. Simpatije su obostrane. Unosite više voća i povrća.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

  Neko od vaših kolega širi spletke o vama i to danas može doći do vas. Moguć je verbalni konflikt. Vage koje su u vezi mogu da prođu kroz kratkotrajan turbulentan period. Očekuje vas rasprava s partnerom, i to zbog sitnice. Upala grla, izbegavajte hladna gazirana pića.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Moguće su neočekivane prepreke ili zastoj zbog problema s dokumentacijom. Pripremite rezervni plan. Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti dominantna je tema ovog perioda. Variranje pritiska. Potrebna vam je odgovarajuća terapija.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Promena u saradnji stvoriće neočekivane prepreke. Niste spremni da odstupite od ranijih uslova. Neophodno je prilagođavanje. Nesuglasice s partnerom mogu da kulminiraju. Jedna strana moraće da popusti. Probavne tegobe. Smanjite unos masne i začinjene hrane.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  Usporiće se tempo vašeg poslovanja i stvoriti poteškoće i odlaganja. Kompromisno rešenje u poslovnoj saradnji. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo preko posla koje može da se pretvori u tajnu vezu. Problemi s kolenima, oticanje zglobova.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Vaša finansijska situacija zahteva pažnju. Oprezno upravljajte novcem, mogući su vanredni izdaci. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Uslediće zbližavanje. Nedostatak gvožđa.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

  Da li ćete biti u situaciji da preispitate dosadašnju saradnju s jednim saradnikom? Situacija zahteva kompromis. Ribe koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje s partnerom i poboljšanje kvaliteta u odnosu. Problem sa sinusima. Morate naći odgovarajuću terapiju.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih