Stručnjaci za veze će vam reći da ćete istinski upoznati partnera tek kada počnete da živite sa njim ili odete na zajedničko putovanje od nekoliko dana. Tada se tek otkriju prave navike i naše "prljave tajne" izađu na videlo.

Ne znači da ćemo tom prilikom doći do nekih spektakularnih otkrića, ali dovoljne su i neke sitnice zbog kojih nam partner može biti manje privlačan. 

Jedna devojka, koja se predstavlja na TikToku kao Tifani, otkrila je u snimku šta je zatekla u ormariću kupatila momka sa kojim se viđa.

"Ljudi, je li ovo normalno?" upitala je pokazavši na ormarić u kojem su naslagani kartoni od upotrebljenog toalet papira i jedan osveživač mirisa. 

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na TikToku te su komentari samo počeli da se nižu. Neki su joj sugerisali da se dečko možda bavi nekim kreativnim projektom, a jedan se tiktoker našalio: "Možda izrađuje stvarno dugačak mač. Zašto bi to uopšte bio problem?"

U većini su bili oni koji su pokušavali da opravdaju ovakav njegov postupak, ali bilo je i onih koji su smatrali da je previše lenj da bi ih bacao u smeće, te ih je samo odlagao na najbliže moguće mesto.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija KAKO STRES UTIČE NA HORMONE KOD ŽENA? Tekst magazina "Lepe i srećne" otkrio: Kilaža, izgled, sve je povezano, KAKO ODRŽATI BALANS?