Ema Harison (28) i Ris Stajner (27),  otkrili su da se u njihovoj kući koju su nedavno kupili nalazi blago koje je bilo sakriveno više od 100 godina. Nakon što su podigli pločice na podu u kuhinji, pronašli su stari bunar za vodu - dubok više od 7 metara.

Ema i Ris su podelili ovo otkriće na TikTok-u, a video je brzo prikupio više od 5,5 miliona pregleda i preko 250.000 lajkova.

Par je otkrio da je skriveni bunar sa kućom izgrađen 1897. godine, što ga čini starim 127 godina. Ema je rekla: „Volimo kuće koje su stare i ova je bilo sjajno otkriće. Nažalost, prethodni vlasnici su bunar pregradili i nije se video".

U video snimku vidimo kako Ris podiže podnu dasku kako bi otkrio skrivenu bravu, a zatim je podigao rezu da bi otkrio bunar. Par se nada da će u budućnosti moći da ukrase svoje novo otkriće.

Ema je rekla: „Nadamo se da ćemo moći da postavimo svetla do kraja bunara tako da ga možete videti do dna uz stakleni poklopac preko kojeg možete da pređete. To će se odlično uklopiti u novoj kuhinji. Sve ćemo to uraditi sami, ali mislimo da će to potrajati nekoliko godina."

Nakon objavljivanja njihovog otkrića na mrežama, korisnici su komentarisali ovaj nesvakidašnji slučaj, a mnogi su smatrali da je bunar za vodu „zastrašujući“.

„Vaš muž je zaista hrabar dok stoji iznad rupe od 7 metara", "Pobegao bih glavom bez obzira", "Uz sve horor filmove koje sam gledao, preporučujem da ga trajno zatvorite", "Bila bih prestravljena", "Kako se nosite sa duhovima i demonima?", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/TheSun/M.F.)

kurir televizija MISTERIJA "ĆELAVOG ISUSA" U SRBIJI! Arheolog: Osim što je bez kose i brade, posebno su čudna OVA DVA DETALJA pod uticajem budizma