Oktobar je počeo, a sa njim su došli i novi i uzbudljivi izazovi. Dnevni horoskop za 1. oktobar nekim pripadnicima Zodijaka doneće srećne obrte, dok će drugi morati da se pomuče da dođu do svoje sreće.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

  Ovaj dan donosi vam povoljne vesti. Proširujete krug poslovnih aktivnosti i uvodite nove elemente u poslovanje. Mogući su nesporazumi u odnosu s partnerom. Nešto ste mu prećutali i to je probudilo sumnju. Smanjite unos slatkiša ukoliko želite da izbegnete problem s viškom kilograma.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

  Planete vam pružaju podsticaj da napustite uobičajeni način rada i da uvedete nešto potpuno novo. Uspeh u uslužnim delatnostima. Slobodni Bikovi će upoznati veoma ekscentričnu osobu koja će im se dopasti. Mogući su manji problemi s vrtoglavicom.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

  Nije preporučljivo da započinjete rad na novom projektu u ovom periodu, niti da ulazite u rizične investicije. Velika je mogućnost previda. Očekuje vas romantično veče sa osobom koju ste nedavno upoznali na nekoj zabavi. Mogući su manji problemi s nogama i zglobovima.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

  Glavna tema ovog dana jeste važan poslovni sastanak. Očekuje vas sklapanje sporazuma o dugoročnoj saradnji. Odavno vam se dopada jedna osoba koju ste upoznali na poslu. Načinite u ovom periodu prvi korak u zbližavanju. Potrebno je da unosite više tečnosti putem vode i čajeva.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

  Rezultati profesionalnog usavršavanja postaće vidljivi sticanjem novih nadležnosti na vašem radnom mestu. Napredak u karijeri. Očekuje vas strastvena ljubavna avantura sa šarmantnom osobom u znaku Vage ili Vodolije. Prijali bi vam masaža i opuštanje.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Vaši kontakti sa inostranstvom mogu se intenzivirati u ovom periodu. Očekuju vas važne vesti. Upoznaćete izuzetno privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Uskoro sledi sastanak i zbližavanje. Veoma ste osetljivi danas, pa povedite računa o hroničnim tegobama.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

 Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, ovaj period može da vam stvori nepredviđene prepreke i zastoj u poslovnoj saradnji. Partner je ispoljio sumnju i to vas je uvredilo. Ovaj dan može vam doneti kratkotrajnu distancu. Potrebno vam je više sati sna, potrudite se da sebi obezbedite više vremena za odmor.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Očekuju vas važne vesti zbog kojih neočekivano možete da otputujete zbog važnog poslovnog sastanka. Promena u uslovima saradnje. Škorpije koje su u vezi očekuje kratkotrajna, ali burna rasprava s partnerom. Mogući su manji problemi zbog nedostatka gvožđa.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Ovaj dan označiće početak jedne nove poslovne saradnje. To će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Slučajan susret s bivšom ljubavi može da oživi vašu staru strast. Očekuje vas nastavak priče. Mogući problemi s tahikardijom.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  U ovom periodu se aktivira dodatni izvor prihoda. Možete da započnete pomalo rizičnu poslovnu saradnju. Nećete ostati ravnodušni prema jednoj zanimljivoj osobi koju ćete danas upoznati preko svojih prijatelja. Razvijte zdravije navike ako želite da svoj organizam dovedete u dobru formu.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Na polju novca dolazi do neočekivanog splet okolnosti. Moguće je odlaganje važnih rokova. Vodolije koje su u vezi očekuje faza dubokog preispitivanja temelja na kojem počiva njihov odnos. Prolazite kroz manji energetski pad.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

  Neočekivan splet okolnosti doprinosi tome da prekoračite krajnji rok za završetak projekta. Oslonite se na članove tima. Slobodne Ribe danas očekuje romantičan ljubavni sastanak sa osobom koju su nedavno upoznali. Menjajte stresan način života.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI