Dnevni horoskop za petak 4. oktobar donosi nove izazove za sve pripadnike Zodijaka. Nekim znacima horoskopa smeši se novi početak, dok će drugi imati prilike da se suoče sa neraščišćenim računima iz prošlosti.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

 Glavni izazov ovog dana je u poslovnoj komunikaciji. Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali pregovori mogu biti naporni. Očekuje vas zbližavanje sa osobom koja vam je dosad bila više prijatelj. Novi početak. Povedite računa kada je u pitanju povišen holesterol i problemi koje on uzrokuje.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

Akcenat ovog dana je na pažljivom planiranju prioriteta. Moguće su nepredviđene poteškoće za Bikove koji rade u uslužnim delatnostima. Pred vama je miran period u odnosu s partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Nađite način da ugodite sebi.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

  Vaš odnos s nadređenima zahteva dodatno prilagođavanje. Vaš poslovni predlog neće naići na odobravanje. Ovaj dan vam donosi izazov izuzetno burne i strastvene ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko posla. Zdravstveno nije vreme za neodgovorno ponašanje.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

  Uran u vašem polju poslovne saradnje unosi neke bitne nove elemente. Inovativnim metodama pobedićete konkurenciju. Slobodni Rakovi razmišljaju o tome da pređu granicu prijateljstva sa osobom koja im se dugo dopada. Možete imati čak i višak energije.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

  Može doći do zastoja u platnom prometu, budite obazrivi s novcem. Vaš odnos s partnerom zahteva dodatno prilagođavanje jer različito gledate na stvari. Neophodan je kompromis. Na vreme prekontrolišite krvnu sliku i prilagodite ishranu svom zdravstvenom stanju.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Obnavljanje neke stare poslovne saradnje predstavlja glavnu temu ovog dana. Mogući su administrativni problemi. Slobodne Device će se zbližiti sa osobom koju poznaju preko posla. Očekuje vas potpuno novo ljubavno poglavlje. Zdravlje je sasvim dobro, a vi ste veseli, raspoloženi i spremni za nove izazove!

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

  Vaš odnos s nadređenima i poslovnim saradnicima u velikoj meri će se popraviti. Obazrivo upravljajte novcem. Imate osećaj da u vašem odnosu s partnerom nedostaje neki peti element. Planirate zajedničko putovanje. Potrudite se da na konstruktivan način usmerite svoju energiju.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem ili rade u ugostiteljstvu mogu da očekuju veliki uspeh i odlične rezultate. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na zabavi. Nedostatak gvožđa i sklonost ka anemiji kod vas mogu da predstavljaju malo veći problem.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Nesuglasice u odnosima s poslovnim saradnicima i nadređenima mogu obeležiti ovaj dan na poslu. Neophodan je kompromis. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period stabilizacije. Očekuje vas sve veće zbližavanje. Generalno ste veoma uznemireni i muči vas konstantan osećaj nervoze.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  Neizvesna situacija na poslu zbog važnog poslovnog sastanka i odgovora poslovnog partnera. Uprkos tome, sledi uspeh. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan ljubavni sastanak sa osobom koju su nedavno upoznali. Potrebno je da nađete neki izduvni ventil, neki način da se oslobodite od nagomilanog stresa.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Vaš odnos s nadređenima se popravlja. Pravi je trenutak da izložite svoje originalne ideje, jer će danas naići na dobar odziv. Vodolije koje su u vezi mogu da naiđu na nerazumevanje partnera. Nema razloga da brinete previše, samo nastavite sa zdravim navikama!

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

  Nesuglasice u odnosu s poslovnim partnerima mogu dovesti do zastoja u saradnji. Neophodno je kompromisno rešenje. Slobodne Ribe očekuje veoma romantičan ljubavni sastanak sa osobom u znaku Device. Ljubav na prvi pogled. Brinete o svom zdravlju i posvećeni ste sebi.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI