Ovan

ovan.jpg
Shutterstock 

Posao: Rad i komunikacija s ljudima neće biti jednostavni. Zato pazite šta govorite, ne pružajte obećanja koja ne možete da ispunite. Nastojte da što više štedite jer vas očekuju neplanirani troškovi vezani za domaćinstvo i porodicu.

Ljubav: Možda će se u vas zaljubiti osoba koja vas ne zanima ili ćete povremenim flertovima nastojati da zaboravite na bračne probleme. Ako ste sami, aktivirajte društveni život jer su pred vama mnoga obećavajuća poznanstva, flertovi i udvaranja.

Zdravlje: Povećavaju se vaše poslovne obaveze, koje bi mogle prilično da vas iscrpe. Stoga je bitno da nađete pravu
meru između rada i odmora i što više pronalazite trenutke opuštanja samo za sebe.

Najbolji dan: 7. oktobar

Najlošiji dan: 11. oktobar

Bik

bik.jpg
Shutterstock 

Posao: Brzo razmišljate, nagli ste, ali i snalažljivi, što će vam omogućiti da se dokažete pred šefovima. Ipak, nemojte se stalno gurati u prvi plan jer ćete time izgubiti dosta bodova kod saradnika.

Ljubav: Preveliki žar, a usled toga i brzopletost, predstavljaće pretnju ljubavnoj idili. Naivno ćete srljati u pustolovine koje bi mogle da ugroze brak ili vezu. Ako ste u nekog zaljubljeni, dozvolite prijateljima da vas upoznaju s drugom stranom.

Zdravlje: Čuvajte zdravlje, naročito ako ste rođeni u maju – mogli biste da imate bolove u kičmi ili će vam pritisak oscilirati. Takođe vam je i koncentracija u padu – doskočite tome pravilnom ishranom i snom.

Najbolji dan: 11. oktobar

Najlošiji dan: 6. oktobar

Blizanci 

blizanci.jpg
Shutterstock 

Posao: Odlučno ćete se boriti za svoje interese. Uprkos podmetanju pojedinaca, imate dovoljno snage za prevladavanje prepreka. Radite svoj posao i ne učestvujte u intrigama i tračevima.

Ljubav: Mogli biste da upoznate osobu koja će vam ulivati osećaj sigurnosti i pripadanja. Prepustićete se zbivanjima bez želje da ih ubrzate pa će se novi ljubavni odnos razvijati spontano i romantično. Nekima je moguć flert na radnom mestu.

Zdravlje: Koncentracija će vam se bitno popraviti pa ćete biti manje umorni i pod stresom. Dani pred vama odlični su za ulepšavanje pa će poseta frizeru ili kozmetičarki dati željene rezultate.

Najbolji dan: 12. oktobar

Najlošiji dan: 7. oktobar

Rak

rak.jpg
Shutterstock 

Posao: Od vas se očekuje veća odgovornost, a nadređeni vam poveravaju poslove za koje su inače zaduženi drugi. Bićete nezamenljivi. Izvrsno ćete se snalaziti u trgovinskim i administrativnim poslovima.

Ljubav: Koristićete svaku priliku da održite kontakt sa simpatijom, bilo telefonom, e-mailom ili SMS porukama. Srećno zauzeti uživaće u svim prednostima života udvoje, uprkos partnerovom nepoverenju u vas. Dokažite mu da nema razloga za sumnju.

Zdravlje: Venera u Škorpiji biće zaslužna za vaš šarm i dobro raspoloženje. Bićete razgovorljivi i uživaćete u opuštenim razgovorima u društvu. Ako imate zdravstvenih tegoba, nedelja je odlična za preglede i operativne zahvate.

Najbolji dan: 6. oktobar

Najlošiji dan: 11. oktobar

Lav 

lav.jpg
Shutterstock 

Posao: Dosledni ste i orijentisani na cilj. Nećete dozvoliti da ustuknete pred preprekama i ograničenjima. Vaš praktični pristup problemima omogućiće vam pronalaženje brzih rešenja za sve situacije.

Ljubav: Vaša i partnerova interesovanja mogla bi nakratko da se razdvoje. Da biste izbegli pojavu sumnji i nepoverenja, razgovarajte, ali što iskrenije i otvorenije. U burnom ste periodu pa bi samci među vama mogli da steknu nečiju naklonost.

Zdravlje: Mnogi će vam zavideti na dobroj liniji, ali nećete biti zadovoljni. Intenzivnim vežbanjem i odricanjem od hrane nastojaćete da isklešete svoje telo do savršenstva. Ne preterujte kako ne biste dobili upalu mišića.

Najbolji dan: 8. oktobar

Najlošiji dan: 12. oktobar

Devica 

devica.jpg
Shutterstock 

Posao: Neće vas plašiti nove odgovornosti nego ćete u njima prepoznati priliku za sebe. Srećne okolnosti mnogi će spretno pretvoriti u novac, ali povećani troškovi nisu isključeni pa pripazite.

Ljubav: Period svađa i napetosti ostaje iza vas. Lako ćete se prilagoditi novonastaloj situaciji i uskladiti interesovanja s partnerom. Spremnost na ustupke doneće obostrano zadovoljstvo. Samci, neko vas priželjkuje i čini sve da ga zapazite.

Zdravlje: Promena frizure ili kupovina nove odevne stvari, biće prava injekcija vašem samopouzdanju. Mnogo više ćete se kretati i družiti, što će vas ispuniti dobrim raspoloženjem i optimizmom.

Najbolji dan: 10. oktobar

Najlošiji dan: 7. oktobar

Vaga 

vaga.jpg
Shutterstock 

Posao: Osetićete porast radne energije i bićete bolje koncentrisani. Moguća je ponuda kojom ćete rešiti finansijske probleme. Poslovni uspeh izvestan je u bankarstvu, trgovini i ekonomiji.

Ljubav: Obožavaćete igru reči i nadmudrivanja s partnerom. Mnogo vremena provodićete u telefonskim razgovorima, pisanju i slanju SMS poruka vrućih sadržaja. Ako imate zamršenu ljubavnu situaciju, problemi bi mogli da počnu da se rešavaju ove nedelje.

Zdravlje: Zbog Sunca u vašem znaku osećaćete povećan prilv energije i dobrog raspoloženja. Neće vas držati mesto pa ćete stalno biti u pokretu. Osmeh na vaše lice vratiće srećna zbivanja na ljubavnom planu.

Najbolji dan: 12. oktobar

Najlošiji dan: 11. oktobar

Škorpija

skorpija.jpg
Shutterstock 

Posao: Kontaktiraćete s velikim brojem ljudi, biti vešt pregovarač i imati sreće u trgovinskim i posredničkim poslovima. Polaziće vam za rukom da uskladite svoje ciljeve s ciljevima okoline.

Ljubav: Venera u vašem znaku uvodi vas u romantičan period u kom će se rađati nove ljubavne priče. Bićete spremniji da ulazite u rizik ili ljubavnu igru, pa i da preuzmete ljubavnu inicijativu i tako oboriti s nogu osobu koja vam se sviđa.

Zdravlje: Mars u Raku čuva vaše zdravlje pa možete da se pohvalite dobrim imunitetom. Bolesti vas zaobilaze u širokom luku, a ako od nečeg i bolujete, na dobrom ste putu da se oporavite. Bićete komunikativni i druželjubivi.

Najbolji dan: 6. oktobar

Najlošiji dan: 12. oktobar

Strelac

strelac.jpg
Shutterstock 

Posao: Tražićete rešenja i odgovore na pogrešnim mestima i od pogrešnih ljudi. Sumnjaćete u sopstvenu sposobnost, ali radi se o okolnostima koje nisu na vašoj strani. Uskoro dolazi do poboljšanja.

Ljubav: Samo vam strpljivost i taktiziranje mogu pomoći da osvojite simpatiju. Prerano otkrivanje osećanja moglo bi da je odbije od vas, stoga u ničemu ne brzajte. Mogli biste da obnovite vezu iz prošlosti, a nekima bi bivši partner mogao da pravi probleme.

Zdravlje: Prekomerno uživanje u hrani i piću dovešće do probavnih tegoba, ali i pokojeg kilograma viška. Klonite se slatkiša i belog hleba. Ako imate nekih tegoba, ne oklevajte da zakažete pregled kod lekara.

Najbolji dan: 9. oktobar

Najlošiji dan: 8. oktobar

Jarac

jarac.jpg
Shutterstock 

Posao: Neke kolege ne podržavaju vaš način rada, ali ima i onih koji očigledno ometaju vaš napredak. Ipak, imate sve više snage i energije da ostvarite svoje male pobede. Planovi su ostvarljivi.

Ljubav: Sve kreće nabolje pa će poljuljani brakovi početi da se oporavljaju. Ako bude još svađa, ne očajavajte jer krajem nedelje i tome dolazi kraj. Samci će doći u kontakt s bivšom ljubavi i početi ispočetka s još većim žarom nego pre.

Zdravlje: Štetiće vam zadimljene i skučene prostorije. Potrudite se da što više boravite na svežem vazduhu. Izbegavajte veće estetske korekcije, kao i bilo kakva veća naprezanja koja mogu rezultirati povredama.

Najbolji dan: 10. oktobar

Najlošiji dan: 7. oktobar

Vodolija

vodolija.jpg
Shutterstock 

Posao: Mogli biste da prihvatite novu ponudu koja vam neće oduzeti previše vremena, a dobro ćete zaraditi. U napetim situacijama imaćete podršku pojedinaca za koje nikad ne biste mislili da će vam pomoći.

Ljubav: Ako vas zatekne nesporazum s partnerom, pokažite svoju snagu u konkretnim okolnostima - ne dozvoljavajte sebi slabosti. Delujte, tako ćete najlakše prebroditi krizu. Nemojte da dozvolite da se u porodici baš svi oslanjaju na vas. Vaša snaga nije neiscrpna!

Zdravlje: Izbegavajte ispijanje prevelikih količina kafe koja će nepotrebno potencirati vašu nervozu, a možda i izazvati nesanicu. Osetljiviji među vama mogli bi da pate od nervoze i čestih promena raspoloženja.

Najbolji dan: 12. oktobar

Najlošiji dan: 6. oktobar

Ribe

ribe.jpg
Shutterstock 

Posao: Period je povoljan za usavršavanje i poslove s inostranstvom. Mogla bi da vam se pruži prilika za dodatno školovanje ili ponuda za radno mesto u drugom gradu. Neće vam biti žao ako prihvatite.

Ljubav: Oprostićete partneru neke propuste, a i on vama, pa ćete se sve bolje slagati, iako će nekih napetosti biti i dalje. Slobodni bi mogli da se nađu usred nove i strastvene ljubavne priče, a nije isključeno da vas sa simpatijom upoznaju prijatelji.

Zdravlje: Skladan Venerin uticaj biće zaslužan za vaš lep izgled, ali i šarm kojim ćete zračiti. I ljubavni život će procvetati pa će i zaljubljenost doprineti da se odlično osećate. Stariji neka pripaze na zglobove.

Najbolji dan: 8. oktobar

Najlošiji dan: 9. oktobar

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S.)

Bonus video

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI