Roman Burtsev iz Rusije svetu je postao poznat kao dvojnik slavnog glumca Leonarda DiKaprija. Godinama je živeo san, a danas se nalazi u Ukrajini, gde ratuje na strani Rusije.


Dvojnik holivudske zvezde godinama je živeo luksuznim životom, a onda je nakon korone bio prinuđen da zaboravi na to. Razlog je nova kilaža.


Budući da se previše ugojio više nije mogao da se bavi starim poslom, te je počeo da radi na pijaci i prodaje voće. Onda je shvatio da bi mogao da zarađuje mnogo više kao vojnik na strani Rusije.


Uslovi


Potpisivanjem ugovora i završenom obukom on se kvalifikuje kao vojnik, koji dobija više od 2.200.000 dinara, a onda svakog meseca zarađuje više od 200.000 dinara na frontu. Ukoliko strada na frontu, njegovoj porodici će biti isplaćeno skoro 14 miliona dinara.

Na slikama koje su počele da se šire mrežama vidi se debeljuškasti Burcev, koji je osam godina mlađi od slavnog glumca, ali u ratnoj opremi.

Nadao se da će mu uloga dvojnika doneti slavu, bogatstvo - i ženu i decu.


Burcev, koji je samac, obećao je da će izgubiti kilograme 2021. i rekao je da će biti "na vrhu“ do naredne gdoine, ali dve godine kasnije, čini se da simpatični momak još uvek nije uspeo da skine višak kilograma.


- Probao sam mnoge metode za mršavljenje pre nego što sam našao svoje i sada sam u procesu gubitka težine - naveo je pre nekoliko meseci.

(Kurir.rs/I.M.)