Opšte je poznato da je prvi utisak koji ostavite na nekoga često i presudan, pogotovo kada je u pitanju neko sa kim planiramo da uđemo u dublje, intimnije odnose. Zbog toga većina nas uglavnom pribegava klišeima prvog dejta u strahu da nešto ekstravagantnije može da stavi tačku na sve.

Međutim, dečko po imenu Džon odlučio je da se usudi i svoju devojku na prvi dejt izvede, ni manje ni više, nego na trku svinja

"Ovaj tip s Tindera na naš prvi dejt me je odveo da se kladim na trke svinja," piše u opisu video snimka koji je preko noći sakupio milionske preglede. 

Na snimku se može videti Džon kako oduševljeno bodri svog favorita, koji mu je svojom pobedom doneo 50 dolara, a mladić je taj novac iskoristio da kasnije plati večeru na svom dejtu. 

"Ovo zapravo izgleda kao zabavan prvi sastanak. Ništa preozbiljno, uzbuđenje, svinje, hrana. Dejt sa pet zvezdica," napisao je jedan od pratilaca u komentarima ispod videa.

"Bilo je uspona i padova, ali pokazao ti je pravog sebe na prvom dejtu. To je više nego što bi većina uradila," dodao je drugi.

"To nije tip s Tindera, to je tvoj muž," zaključio je treći. 

Iako mu je hiljade fanova pružilo online podršku, nažalost ljubav između ovog para ipak nije bila suđena.

"Ona je stvarno draga devojka i nekoliko naših susreta bilo je ispunjeno sjajnim razgovorima i smehom, ali na kraju jednostavno nije uspelo jer smo bili u različitim životnim fazama. Znam da će se uvek sećati momka koji ju je odveo na trku svinja i ponašao se kao ludak, urlajući na domaće životinje samo da bi je nasmejao. Puno je poštujem i znam da je čeka svetla budućnost," napisao je mladić i dodao da je siguran da će kad tad njihovi putevi ponovo ukrstiti.

"Ali ako se to ne desi, srećno ti u svemu što te čeka," poručio Džon svojoj nesuđenoj devojci.

Šta vi mislite o ovakvom dejtu?

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Espreso Espreso: Divlja svinja napala čoveka