Prema astrološkim prognozama za 2025. godinu, tri horoskopska znaka mogu očekivati najviše uspeha na poslovnom i ljubavnom planu. Kombinacija povoljnih planetarnih tranzita, ličnih karakteristika i razvojnih ciklusa doneće im izvanredne prilike.

Ove prognoze temelje se na kretanjima važnih planeta kao što su Jupiter, Saturn i Venera, koji značajno utiču na glavne životne sfere, kao što su karijera i ljubav. Ključ je u prepoznavanju prilika u pravim trenucimakao i u usklađivanju svojih ciljeva s energijama koje će biti prisutne kroz 2025. godinu.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

Bikovima će 2025. biti godina izuzetnog napretka na poslovnom planu. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, prolaziće kroz njihovu kuću karijere od maja do kraja godine. To znači rast u poslovnom smislu, posebno u područjima koja zahtevaju kreativnost i stabilnost. Posebno će važni biti jul i avgust, kada će biti prilika za napredovanje, pregovore ili početak novih projekata. Iskoristite ovaj period za investiranje u dugoročne planove, jer će vaša praktičnost i upornost biti nagrađeni.

Uran će nastaviti svoj prolazak kroz Bika, što donosi nepredvidljive, ali uzbudljive promene. Za Bika, koji voli stabilnost, ovo će biti godina kada ljubavni život postaje dinamičniji. Posebno povoljno razdoblje bit će u martu i aprilu, kada će Venera, planeta ljubavi, dodatno pojačati romantične vibracije. Neočekivane prilike za ljubav ili učvršćivanje postojećih veza mogu se dogoditi upravo tada.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

Lavovi će 2025. godine imati velikih prilika za rast i prepoznatljivost, jer će Saturn, planeta odgovornosti i strukture, ući u njihovu kuću karijere u junu. Saturn će od njih tražiti ozbiljan pristup i predanost, ali donosi i dugoročne nagrade za trud. Lavovi koji su spremni uložiti napor mogu očekivati priznanja, napredovanje i čak promenu uloge koja im donosi više moći i odgovornosti. Najsrećniji meseci za poslovni rast bit će septembar i oktobar.

Na ljubavnom planu, Venera će prolaziti kroz Lava u julu i avgustu, što je idealno vreme za ljubav i romantiku. Taj period donosi intenzivne strasti i mogućnosti za nove ljubavne veze ili produbljivanje postojećih. Posebno povoljno vreme za ljubav je sredinom jula, kada će Venera formirati harmonične aspekte s Marsom, što donosi strast, ali i sklad u odnosima.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

Sledeća, 2025. godina donosi značajne poslovne promene i prilike, posebno zahvaljujući povoljnom uticaju Jupitera. Jupiter, njihov vladar, prolaziće kroz njihovu kuću rada i svakodnevnih aktivnosti u prvoj polovini godine, što donosi mogućnosti za razvoj, učenje i proširenje poslovnih projekata. April i maj su ključni meseci za poslovne promene i preuzimanje novih izazova. Možete očekivati napredovanje ili širenje poslova na međunarodnom nivou.

Strelčevi će na ljubavnom planu doživeti neverovatne trenutke. Venera će od maja do jula prolaziti kroz njihovu kuću partnerstva, što znači da su ti meseci idealni za razvoj odnosa, bilo novih ili već postojećih. Maj i jun donose posebnu harmoniju, i to je savršen period za ulazak u ozbiljnije veze ili čak planiranje zajedničke budućnosti.

(Kurir.rs/Sensa/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)