Tokom direktnog izveštavanja sa terena, novinari i voditelji susreću se sa brojnim nepredviđenim situacijama. U tim trenucima veoma je važno da ostanu profesionalni, međutim, nekada to nije moguće. 

Takvu situaciju doživela je novinarka iz Hrvatske i postala atrakcija u celom regionu. Emisija “Dobro jutro, Hrvatska” na HRT-u dobila je neočekivanu atrakciju kada je reporterka Regina Zubanović izveštavala iz Makarske. Dok je razgovarala s sagovornicom, Regina je doživela veoma neobičnu situaciju. Naime, vrana je napala njene baletanke sa svetlucavim detaljima, pokušavajući ih kljunom skinuti.

 “Pridružio nam se još jedan sagovornik!”  rekla je novinarka i nastavila da skakuće u pokušaju da se reši uporne ptice, komentarišući: “Šta je njemu?”.

Iako je situacija izazvala smeh među voditeljima Davorom Meštrovićem i Zlatom Mück Sušec u studiju, Regina je zadržala pribranost. “Pozdravila bih vas pre nego što me ova ptičica pojede,” šalila se dok je vrana konačno odustala.

Meštrović je s osmehom podsetio na Hičkokov film “Vrane” (originalno “Ptice”), hvaleći Reginau za njenu smirenost u izazovnom trenutku.

(Kurir.rs/sandzaklive/M.J)

MONDO Premijera filma Prva klasa, glumci o Draganu Gagi Nikolicu