Poslednjih godina postalo je veoma aktuelno fotografisanje za venčanja na neobičnim lokacijama, a čini se da će mlada i mladoženja da urade sve zarad originalnih kadrova sa svog posebnog dana. 

Međutim, planovi su tu da se izjalove. Jedni mladenci iz regiona u želji da imaju nesvakidašnje fotogfrafije sa venčanja, dobili su uspomenu za ceo život.

Dok su pozirali pored bazena, mladoženja je slučajno upao u vodu, a mlada nije prestala da se smeje..Kako je objašnjeno u snimku, reč je o mladencima iz Daruvara ( mesta u Hrvatskoj), a kojima se tokom snimanja na dan venčanja dogodila simpatična nezgoda koja je postala viralni hit.

"Još se nije oženio, a već se potopio, beži momče dok si još slobodan", "Pao u smeđem, a izronio u crnom prsluku", "Gledaj gde staješ, već vidim kvocanje mlade, sad ćemo radi tebe kasniti na vlastiti pir, gde ćemo sad odelo naći, sve zatvoreno itd..." šalili su se u komentarima.

Bilo je i onih koji su posumnjali da je čitava situacija bila nameštena, no iz studija koji se bavi fotografisanjem svadbi su otkrili da ovo "nikako nije bilo u planu".

(Kurir.rs/Index/M.J)

Kurir Marija Kilibarda izašla iz porodilišta