Venera se danas, 17. oktobra 2024. kreće iz duboke i introspektivne Škorpije u nešto jasniju teritoriju Strelca. Ova astrološka promena donosi svežu energiju koja nam može omogućiti da se osećamo razigrano, avanturistički i kreativno.

Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i harmonije, pređe u znak Strelca, to donosi energiju optimizma, avanture i slobode u oblasti ljubavnih odnosa i ličnih želja. Ovaj tranzit podstiče želju za slobodnijim izražavanjem emocija, istraživanjem novih horizonata i proširenjem pogleda na svet. Posebno će uticati na tri pripadnika Zodijaka, a to su Strelac, Blizanci i Lav.

Strelac

screenshot-20231213-234248.jpg
Shutterstock 

  Ključne promene: Ljubav, samopouzdanje, lična sloboda

Strelčevi će se osećati kao da su u svom elementu kao što je Venera u njihovom znaku, donoseći snažan osećaj unutrašnjeg mira, sreće i slobode. Ovaj tranzit povećava njihovu privlačnost i šarm, a takođe ih podstiče da uživaju u avanturama i novim iskustvima.

Strelčevi će doživeti i nalet radosti i optimizma, posebno u ljubavi. Nove romantične prilike su moguće, posebno sa ljudima iz različitih kulturnih sredina ili onima koji dele njihovu strast za istraživanjem. Ako su u vezi, želeće više prostora i slobode, ali će istovremeno raditi na produbljivanju veze kroz zajedničke avanture i otvorene razgovore.

Blizanci

screenshot-20231213-234122.jpg
Shutterstock 

  Ključne promene: Partnerstvo, komunikacija, avantura

Pošto Venera prolazi u Blizancima, suprotnom znaku Strelca, ovaj tranzit posebno snažno utiče na Blizance kroz odnose sa partnerima i važnim ljudima u njihovim životima. Energija Venere u Strelcu unosi više dinamike u njihove odnose, čineći ih otvorenijima za nove perspektive i pristupe u ljubavi.

Blizanci će biti ohrabreni da pričaju o ljubavi, odnosima i emocionalnim potrebama. To može dovesti do povećane komunikacije u romantičnim vezama, gde će jasno izraziti svoje želje. One koji su samci možda će privući neko ko je intelektualno stimulativan i otvoren za avanturu, što će ih motivisati da se povežu na dubljem nivou. U dugim vezama, Blizanci mogu osetiti potrebu za razbijanjem rutine kroz zajednička putovanja ili nove aktivnosti.

Lav

screenshot-20231213-234138.jpg
Shutterstock 

  Ključne promene: Kreativnost, ljubav, društveni život

Venera u Strelcu će posebno uticati na Lava u smislu kreativnosti, društvenih odnosa i ljubavnog života. Ovaj tranzit podstiče Lavove da izraze svoje strasti, prošire krug prijatelja i istražuju nove ljubavne mogućnosti. Lavovi će biti puni entuzijazma, a njihov društveni život će dobiti novu dimenziju.

Lavovi će osetiti želju da istraže nove oblike kreativnog izražavanja i uživaju u zabavi i druženju. Ovaj tranzit ih poziva da se više opuste i uživaju u životu. U ljubavi će biti otvoreniji za nove avanture, a samci Lavovi bi mogli da upoznaju nekoga na društvenim okupljanjima ili putovanjima. U vezi, Lavovi će imati više zabave i spontanosti. Partnerski odnos će postati strastveniji ako ulože vreme u zajedničke avanture i kreativne projekte.

(Kurir.rs/Elle.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI