Entoni Klakston je frizer i stručnjak uglavnom za kovrdžavu kosu. Oduševio je hiljade žena i vratio im je osmeh na lice. U svojoj sferi je i te kako popularan, a tome svedoče lica zadovoljnih žena, ali i mnogobrojni pratioci na društvenoj mreži Instagram.

Screenshot 2024-10-18 135404.png
Instagram/krewkutz 

Screenshot 2024-10-18 135411.png
Instagram/krewkutz 

Na jednom od videa koji je podelio, prikazao je transformaciju nekoliko žena. Na početku, vidimo umorne i tužne žene, a neke su zbog svoje kose i zaplakale pred frizerom.

- Drage žene u ogledalu, u vašem odrazu vidim snagu, otpornost i beskrajne mogućnosti. Vi ste svedočanstvo lepote ljudskog duha. Zapamtite, svaka nesavršenost priča priču, a svaki ožiljak je podsetnik vašeg putovanja. Zagrlite osobu koja ste postali, jer ste zaista izuzetni - stoji u opisu ovog videa koji je podeljen.

Na početku vidimo sede žene, tanke i kovrdžave kose... Transformacije koje je uradio su neverovatne, a najvažnije od svega je da su ove dame izašle presrećne iz salona. 

Screenshot 2024-10-18 135435.png
Instagram/krewkutz 

Od žene sa tamnom i kratkom kovrdžavom kosom koja je čak na pojedinim mestima opala do prelepe kratke zalizane crnokose koja je ostala potpno šokirana promenom. 

Screenshot 2024-10-18 135442.png
Instagram/krewkutz 

Takođe, tu je i jedna veoma smela transformacija od pink beživotne čupave kose do duginih boja.... 

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

cappucci_hair_milan_/tiktok ŠATUŠ PRAMENOVI ZA REĐE FARBANJE KOSE