Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024. otkriva kako su zvezde naklonjene svakom znaku Zodijaka, kao i na čemu treba raditi u ljubavi i porodici, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan

ovan.jpg
Shutterstock 

  Kraj nedelje počinje napetostima, posebno u profesionalnim i ličnim odnosima, dok stari sukobi izlaze na površinu. Umesto da delujete impulzivno, bolje je da budete diplomata. U subotu se situacija poboljšava, pružajući prilike za konstruktivan dijalog i jačanje romantičnih veza. Provedite više vremena s voljenima, a u nedelju očekujte pozitivna finansijska iznenađenja.

Bik

bik.jpg
Shutterstock 

  Kraj nedelje donosi emotivne izazove. Izbegavajte impulsivnost i agresiju. Već u subotu počinju pozitivne promene, posebno u komunikaciji s najmilijima. Moguća su nova romantična poznanstva ili poboljšanje postojećih veza. Iskoristite slobodan dan za razmišljanje o karijeri i obratite pažnju na zdravlje.

Blizanci

blizanci.jpg
Shutterstock 

  U petak budite oprezni u sukobima na poslu. U subotu se odnosi poboljšavaju, a partner će vam pomoći da se povežete s porodicom. Očekujte uspešna rešenja finansijskih pitanja, budite otvoreni za nove mogućnosti i ne bojte se da izađete iz zone komfora.

Rak

rak.jpg
Shutterstock 

  Krajem nedelje osetićete pritisak u vezi s poslom ili porodicom. Budite spremni na ponovni susret sa starim problemima. U nedelju će se lični odnosi poboljšati, a to je i dobar trenutak za romantiku i jačanje prijateljstava.

Lav

lav.jpg
Shutterstock 

  Ovaj vikend počinje napetostima na poslu. Pokušajte da ne ulazite u sukobe, a od subote očekujte porast energije, posebno u kreativnim i romantičnim poslovima. Ovo je idealno vreme za lične projekte i postavljanje temelja za budući uspeh.

Devica

devica.jpg
Shutterstock 

 Kraj nedelje može doneti poteškoće u finansijama ili poslovanju. Ipak, situacija će se poboljšati, donoseći nove prilike. Fokusirajte se na planiranje dugoročnih projekata i obratite pažnju na svoje zdravlje.

Vaga

vaga.jpg
Shutterstock 

  Krajem nedelje mogući su izazovi u ličnim i poslovnim odnosima. Pokušajte da izbegnete sukobe. Od subote, zvezde će vam pomoći da uspostavite harmoniju i doživite važne promene u partnerskom životu. U nedelju očekujte uspeh u finansijskim transakcijama.

Škorpija

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Očekuju vas stresni trenuci na poslu, ali od subote stiže vreme inspiracije i poboljšanja odnosa s partnerom. Iskoristite ovaj vikend za završavanje starih projekata i očekujte pozitivne promene u ličnom životu.

Strelac

strelac.jpg
Shutterstock 

  Na kraju nedelje mogući su sukobi s roditeljima ili decom. Važno je da ne budete agresivni i da nađete kompromise. U subotu će doći do harmonije u romantičnim i prijateljskim odnosima, dok će u nedelju energija biti pozitivna.

Jarac

jarac.jpg
Shutterstock 

  Poteškoće u porodičnim odnosima ili poslovima sa nekretninama su neizbežne, ali od subote situacija počinje da se popravlja. Očekujte jasnoću u kućnim stvarima i pozitivne promene u ličnim odnosima.

Vodolija

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Napetost u komunikaciji može dovesti do sukoba s voljenima. Ipak, uspećete da razjasnite odnose kroz iskrene razgovore. U subotu i nedelju očekujte harmonične odnose i pozitivne promene u ljubavi.

Ribe

ribe.jpg
Shutterstock 

  Krajem nedelje mogući su finansijski izazovi. Izbegavajte sukobe i nepotrebne troškove. U subotu se pruža mogućnost za poboljšanje situacije u domu, a u nedelju očekujte uspešne dogovore i važne finansijske odluke.

(Kurir.rs/Žena/M.J)

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI