Dnevni horoskop za ponedeljak 21. oktobar donosi brojne zanimljive preokrete za sve znake horoskopa. Oktobar se polako bliži kraju ali zvezde su tu da pojedinim pripadnicima Zodijaka dodatno zakomplikuju ove dane. Pogledajte da li su prema vama imale milosti.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 

  Planetarni aspekti mogu da vam donesu previše analize i neodlučnosti. Bolje je da odluke donosite timski. Partner se ponaša nedosledno i ne znate na čemu ste. Otvoreno porazgovarajte o svemu. Čuvajte imunitet. Pokušajte da ga podignete pomoću prirodnih supstanci, umesto lekova.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 

  Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima mogu da naiđu na prepreke. Bićete u situaciji da improvizujete rešenje. Stari problem u okviru vaše porodice može da kulminira. Međutim, ovog puta iziskuje hitno rešenje. Čuvajte sinuse i disajne organe, jer bi tokom ovog prelaznog perioda mogli da vam prave problem.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 

  Potrudite se da što preciznije izrazite svoje ideje i stavove kako ne bi došlo do velikog nesporazuma. Krupne odluke odložite za kasnije. Uspešno ćete prevazići jedan problem u porodici koji vas već duže vreme muči. Potencijalna nervoza, koju vi snagom volje možete da odagnate.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 

  Glavna tema ovog dana su finansije. Zahvaljujući mudrom poslovnom potezu, očekuje vas finansijski dobitak. Zajedničkim snagama s partnerom uspešno ćete realizovati jedan važan cilj. Period harmonije. Obratite pažnju na kožu. Idu hladni dani i koži je potrebna posebna nega.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 

  Predstoji vam uspeh u saradnji sa inostranstvom. Uspešan poslovni sastanak najaviće vam unapređenje finansijske situacije. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su nesuglasice i rasprave. Osetljiva vam je glava, naročito sinusi, ali to je normalno za ovaj deo godine.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 

  Ovaj dan obeležiće uspešan poslovni sastanak. Otvara vam se nova perspektiva u okviru saradnje sa inostranstvom. Očekuju vas nesuglasice, ali ćete ipak na kraju uspešno rešiti jedan veliki problem. Meteoropatske reakcije, reagujete na promenu vremena.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 

  Potrudite se danas da jasno izlaže svoje stavove. Moglo bi vrlo lako da dođe do velikog nesporazuma. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Privlačnost između vas je neodoljiva. Muči vas nesanica. Opustite se uz neku dobru knjigu.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 

  Pruža vam se prilika da proširite krug poslovnih saradnika. To će se veoma pozitivno odraziti na obim posla i vaše finansije. Partner se ponaša nedosledno i to u vama budi sumnju u njegova osećanja prema vama. Variranje pritiska i aritmije ukazuju na problem.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 

  Uspeh u trgovini i u okviru uslužnih delatnosti i ugostiteljstva obeležiće ovaj dan na poslu. Uspešan poslovni sporazum. Vaš odnos s partnerom kreće se uzlaznom putanjom. Uspešno ste prevazišli nesporazum odranije. Bolovi u grlu, ne unosite hladna, gazirana pića u organizam.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 

  Uspešno ćete prevazići komplikovan splet okolnosti do kojeg može danas da dođe na poslu. Uspeh na timskom nivou. Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Dehidratacija organizma, unosite veću količinu tečnosti.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 

  Pruža vam se prilika da pokrenete nov izvor prihoda. Možete početi da zarađujete kroz hobi. Finansijski dobitak. Vodolije koje su u vezi očekuje kratkotrajna, ali burna rasprava s partnerom. Moguće su scene ljubomore. Izbegavajte nerviranje.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 

  Glavna tema je vaša finansijska situacija. Zahvaljujući dobrom osećaju za poslovni pravac, očekuje vas prava poslovna ekspanzija. Vaš odnos s partnerom funkcioniše u stilu dva koraka napred - korak nazad. Kriza poverenja. Osećate se dobro. Čitate informativno o prevenciji raznih bolesti.

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI