U periodu od 21. do 27. oktobra, određeni kineski horoskopski znakovi će imati izvanredne prilike za privlačenje finansijskog uspeha. 

Tri kineska horoskopska znaka, Konj, Bivo i Koza, očekuje period finansijskog uspeha od 21. do 27. oktobra. Ova nedelja donosi mogućnosti koje možete iskoristiti, a sve što vam je potrebno je da verujete u sebe i postavite jasne ciljeve.

U ovoj nedelji, heksagram ji-đinga koji će vas voditi ka finansijskom uspehu je "Planina iznad jezera", koji se menja u "Nebo nad vodom".

Ovi kineski simboli podsećaju nas na važnost otvorenog uma i uživanja u životu, ali i na to da je ključno biti fokusiran kada tražimo uspeh. Napravite listu svojih snova i ciljeva, zapišite zašto su vam važni i raspalite svoju unutrašnju strast.

Usmeravanje na jedan put može zatvoriti vrata drugim mogućnostima, ali to je u redu. Uspeh dolazi i iz održavanja vlastitog puta, bez poređenja sa drugima.

1. Konj (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

konj.jpg
Shutterstock 

Konj ima moć da samostalno oblikuje svoj uspeh. Svaki trud koji uložite donosiće pobede, pa ne odlažite svoje planove. Otvoren kosmički prozor pruža vam vetar u leđa. Ove nedelje, mnogi će napredovati u budžetiranju, bilo da se radi o nabavci potrepština, planiranju odmora ili ostvarenju velikih ciljeva. Postavite prioritete i izbegavajte pritisak okruženja. Zdrave granice su ključ. Vaše boje koje privlače novac su ljubičasta i duboko plava, pa ih povežite sa svojim ciljevima.

2. Bivo (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

bivo.jpg
Shutterstock 

Bivo će ostvariti uspeh usklađujući svoje delovanje sa svojom suštinom. Meditacija će vam pomoći da otkrijete šta je to. Ovaj znak će posebno blistati u zdravstvenoj industriji, umetnosti i sličnim oblastima. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve, a ne na kratkoročna zadovoljstva. Očistite svoj društveni krug od negativnih uticaja i prestanite da se upoređujete s drugima.

3. Koza (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

jarac.jpg
Shutterstock 

Koza je poznata po svojoj kreativnosti i sposobnosti da se prilagodi različitim situacijama. Ove nedelje, očekujte inspiraciju koja će vas podstaći na preispitivanje svojih finansijskih ciljeva. Uložite vreme u kreativne projekte i razmislite o novim izvorima prihoda. Vaša sposobnost empatije i razumevanja će vas voditi ka uspehu, a vaša boja za privlačenje novca je zelena.

Ova nedelja je savršena prilika da otvorite vrata finansijskog uspeha!

(Kurir.rs/Informer/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)