Na društvenim mrežama osvanuo snimak koji je izazvao nevericu, ali i salve smeha. Naime, izgleda da mnogi i dalje rade od kuće, a četvoro radnika se dogovorilo da održi zajednički onlajn sastanak. Na videu se vidi kako se troje učesnika Zum sastanka pojavilo s uključenom kamerom, dok je jedna sagovornica komunicirala bez uključene kamere, što je njenog nadređenog naljutilo.

Međutim, kada se kamera uključila svi su bili zapanjeni. Kada je radnica uključila kameru, nastupio je tajac, pa šok ostalih učesnika u razgovoru

- Pre nego što počnemo sastanak, Ketrin, možeš li da uključiš kameru? O tome smo već razgovari prošle nedelje, to se zahteva na svim zajedničkim sastanicima i odnosi se na sve nas - rekao je jedan od njenih kolega.

Devojka je tog trenutka uključila kameru, a videlo se da nepomično leži, po svemu sudeći u solarijumu, budući da je oko nje sve sijalo u neonskoplavoj boji. Takođe, ona je na sebi imala zaštitne naočare, a očigledno je bila totalno naga.

- Ketrin, gde si to ti? Ti si u solarijumu? Mislio sam da danas radiš od kuće, a ne iz solarijuma? Jesi li ozbiljna, imamo sastanak s klijentom za 15 minuta - pitale su je zapanjene kolege.

Primetno je da je i drugi učesnik sastanka isključio kameru, očigledno da bi se ismejao nečuvenom prizoru.

- Da, sunčaću se još 10 minuta - kratko je objasnila Ketrin, bez ikakve namere da napusti solarijum da bi se usredsredila na onlajn sastanak. 

- Zaposleni iz generacije Z su van kontrole - stoji u opisu snimka. Objava je samo na Instagramu dobila 256.000 sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Oven je isključio kameru da bi se smejao.

Screenshot 2024-10-23 140336.jpg
Printscreen/Instagram 

- U ovoj oblasti posla sam skoro 40 godina, malo je šokantno ono što vidim.

- Zbog takvih poput nje, u toj firmi će mnogima biti ukinut rad od kuće.

- Trebalo bi da se uvede neuključivanje kamere, zašto bi se videli, dovoljno je da se čujemo!

- Ako ta devojka dobro radi svoj posao, dopustio bih joj da joj radi i iz solarijuma.

- Ketrin i Oven jedini imaju dobre vibracije!

- Ne vidim u čemu je problem, sve dok za 15 minuta stigne na taj onlajn sastanak sa klijentom VAN solarijuma.

- Vidi se da je plavuša glavi cinkaroš u firmi!

- Zbog ovoga se plašim da zaposlim bilo koga iz njene generacije, nemogući su, ne shvataju red i rad!

 (Kurir.rs/Srećna/I.M.)

Bonus video: 

02:53
Kurir televizija ispred porodičnog doma Sergeja Trifunovića nakon što je prijavio svoju suprugu za nasilje Izvor: Kurir televizija