DNEVNI HOROSKOP ZA 1. AVUGST: Vagama sledi flert na poslu, Strelčevi rizikuju da otkriju tajnu vezu, a Bikove muče bolovi u leđima

Profimedia

Dnevni horoskop za 1. avgust 2024. godine donosi brojne promene za horoskopske znakove. Sam početak meseca donosi nova uzbuđenja. Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene ovog četvrtka.

OVAN

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti donose vam optimizam i dodatnu energiju da završite uspešno i najteže radne zadatke. Odlični rezultati doneće vam pohvale. Ljubavna avantura na putovanju ili sa osobom koju upoznajete preko društvenih mreža. Reuma.

BIK

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljan dan za one koji rade u trgovini ili imaju privatni biznis. Ovaj dan donosi vam finansijski dobitak. Ljubavni izazov vas očekuje u novom poznanstvu koje ostvarujete preko prijatelja. Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Veliki broj planeta u vašem polju finansija doneće vam priliku da ostvarite natprosečni prihod ovog dana. Uspešno ćete prevazići nesuglasice s partnerom. Očekuje vas dodatno zbližavanje. Podložni ste virusima.

RAK

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Uspeh danas dolazi zahvaljujući pravim kontaktima koje ste ranije uspostavili. Očekuje vas podrška jedne uticajne osobe. Nervozni ste i impulsivni u ovom periodu, pa se to može ispoljiti kratkotrajnim razmiricama. Glavobolja.

LAV

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljan aspekt danas vam donosi uspeh zbog vaših inventivnih ideja. Ovo je pravi trenutak da plasirate svoje ideje pred poslovne partnere. Slobodne Lavove očekuje ljubav na prvi pogled, i to na nekom društvenom skupu. Bolovi u leđima.

DEVICA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljni aspekti doprineće tome da poboljšate poslovnu komunikaciju sa saradnicima i nadređenima. Danas ćete imati veoma ozbiljan razgovor s partnerom. Konstruktivan dogovor o zajedničkoj budućnosti. Podložni ste virusima.

VAGA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Očekuje vas veoma atraktivna poslovna ponuda. Uprkos sjajnim izgledima, dvoumite se jer vam deluje suviše dobro da bi bilo istinito. Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju preko posla. Problem sa sinusima.

ŠKORPIJA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarna situacija na nebu donosi kompletnu reorganizaciju u okviru firme u kojoj radite. Period je povoljan za osamostaljenje. Očekuje vas zbližavanje sa atraktivnom osobom koju ste upoznali na nekom društvenom skupu. Nesanica.

STRELAC

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Aspekt u vašem polju novca i dalje utiče na vas i donosi vam priliku za dobru zaradu. Prelazite granicu kolegijalnosti sa osobom koju znate s posla. Na vidiku je početak tajne veze. Prehlada. Držite je pod kontrolom.

JARAC

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan obeležiće podrška veoma uticajne osobe koja može svojim preporukama da doprinese vašem velikom koraku napred u karijeri. Nalazite se u periodu kad vaš odnos s partnerom sve više dobija na kvalitetu. Bolovi u vratu.

VODOLIJA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljan dan za sprovođenje u delo originalne ideje koju već duže vreme imate kao jedan od prioritetnih ciljeva. Vaš odnos s partnerom može zapasti u problem ako ne budete našli dovoljno vremena jedno za drugo. Više se krećite.

RIBE

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Iskoristite priliku da započnete veoma unosan kreativni posao. Uspeh vam dolazi kroz originalne ideje. Slobodne Ribe očekuje iskušenje koje donosi veza na daljinu sa osobom u koju su zaljubljene. Više se odmarajte.

(Kurir.rs/I.M.)