KOPALA PO KONTEJNERIMA I ZARADILA 74.000 EVRA! Svi su ZGROŽENI zbog ovoga što radi, a kad ona zaviri u kantu NAĐE PRAVO BLAGO

tiktok.com/@dumpsterdivingmama

Tifani Batler (34), devojka koja se na TikToku predstavlja kao Dumpster Diving Mama, pohvalila se da je u dve godine zaradila više od 74.000 evra od kopanja po smeću.

tiktok.com/@dumpsterdivingmama 
Tifani objašnjava taktiku zaradefoto: tiktok.com/@dumpsterdivingmama

U kontejnere zaviruje dva do tri puta nedeljno, a sve ono korisno što nađe preprodaje na internetu. Tako je pre sedam dana zatekla čak devet pari potpuno novih New Balance patika, koje je netko odložio u smeće s još uvek nalepljenim cenama.

"Nikad ne znate kada će prodavnice baciti stvari. Sve je stvar sreće", kazala je ta devojka iz Teksasa, čija otkrića u kontejnerima na TikToku prati tri miliona korisnika, piše Njujork post.

Istina, Batler ne pretražuje baš sve gradske kontejnere, ponajviše je usresređena na one koje su smeštene iza visokokvalitetnih prodavnica, te je u proteklih osam godina, kako je to sama kazala, u njima našla sve što možete zamisliti.

Takozvano ronjenje po kontejnerima legalno je u svih pedeset američkih saveznih država, a čovek može upasti u probleme tek ako zanemaruje znakove upozorenja, uđe na privatni posed ili na kontejneru obije bravu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NAJBOLJI SRPSKI TRUBAČ PROGOVORIO O TEŠKOJ SAOBRAĆAJCI PA OPLEO PO OTVARANJU OI: Ako se tako nešto desi u Srbiji uradiću OVO  kurir televizija