"SVAKI PUT ISPLJUNEM SEMENKE, TO MI SE U ŽIVOTU NIJE DESILO" Amerikanka došla na Balkan, pa se šokirala kad je probala GROŽĐE

Printscreen TikTok

AmerikankaDžordan Vok trenutno odmara na hrvatskoj obali i svakodnevno izveštava pratioce na TikToku o svojim iskustvima, a jedan njen video privukao je posebnu pažnju. Džordan je naime bila zaprepašćena grožđem koje je pojela, a problem je bio u semenkama.

"Ima li semenki u grožđu?" pitala je Džordan na početku videa, držeći punu kesu ovog voća. "U Hrvatskoj sam i kad jedem grožđe, svaki put ispljunem semenke, što mi se nikad u životu nije desilo", nastavila je Amerikanka.

Iznenađena i zbunjena, Džordan pokazuje dve semenke na dlanu. "Ne znam. Očigledno sam previše Amerikanka, pa nikad nisam videla semenke u grožđu. Meni to nema smisla", rekla je.

Brojni korisnici TikToka nisu propustili priliku da komentarišu ovu situaciju. Mnogi su bili začuđeni njenom reakcijom i pitali su je šta je očekivala da će naći u grožđu.

"Ko će joj reći za lubenicu?"

"To je zato što jedete nezdravu plastiku u Americi", "Nikad nisam okusila grožđe bez semenki", "Ako ste u Americi, sadnice grožđa su GMO, jer poljoprivrednicima daju seme koje će uroditi plodom, ali ne može da reprodukuje novo voće", "Dobro došla u stvarnost", bili su samo neki od komentara. "Ko će joj reći za lubenicu?" našalio se jedan pratilac.

Bilo je i onih koji su razumeli njeno pitanje jer, kako kažu, i oni su u nekim državama jeli grožđe bez semenki. "Mi u Belgiji imamo i jednu i drugu vrstu i možeš da biraš koje želiš da jedeš", "Kod nas u Danskoj svi više vole grožđe bez semenki", napisali su.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Amerikanka Amber Denis Hajtauer raspamećena Beogradom  Kurir