DNEVNI HOROSKOP ZA 4. AVGUST: Blizanci donose korenite PROMENE, Rakovima se smeši ljubavna avantura, a Bikovima važna prekretnica

Shutterstock

Dnevni horoskop za 4. avgust donosi nove uzbudljive periode za svakog pripadnika Zodijaka. Nekima se smeši ljubavna sreća, dok će drugi imati buran period.

OVAN

foto: Shutterstock

U vašem polju karijere moguć je poslovni sastanak na kojem ćete ugovoriti veoma unosan posao. Ovaj dan vam donosi lep izlazak ili kraće putovanje s partnerom. Pred vama je sjajan provod. Prehlada.

BIK

foto: Shutterstock

Putovanja i čitav niz sastanaka predstavljaju glavnu temu ovog dana. Sada polažete temelje dugoročnog poslovanja. Osećate da se nalazite na prekretnici. Spremni ste da ozvaničite svoj odnos s partnerom. Bolovi u vratu i leđima.

BLIZANCI

foto: Shutterstock

Povoljan aspekt daje vam fokus i vi bez problema obavljate poslove, jedan po jedan. Uspeh dolazi kroz javne nastupe. Ne volite taj osećaj kada u odnosu zavlada rutina i spremni ste da nešto iz korena promenite. Ukočenost vrata.

RAK

foto: Shutterstock

Do vas mogu dopreti spletke koje je o vama širio jedan saradnik. Spremni ste da ispravite tu nepravdu, čak i burnom raspravom. Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu na društvenom skupu ili nekoj zabavi. Anksioznost.

LAV

foto: Shutterstock

Ako planirate da pokrenete posao kakav niste radili, ovaj period vam donosi podršku veoma moćnih ljudi. Preveliki broj obaveza doprinosi tome da se manje posvetite partneru. Potrudite se da to ne potraje dugo. Bol u ramenu.

DEVICA

foto: Shutterstock

Ovaj period donosi uspeh ukoliko se bavite trgovinom, finansijama ili ako želite da investirate u krupan biznis. Slučajan susret na nekom skupu može da vam donese poznanstvo s veoma privlačnom i zanimljivom osobom. Bolovi u grlu.

VAGA

foto: Shutterstock

Veoma je važno da završite posao koji ste započeli, jer će to biti uslov za dalji napredak. Očekuje vas rad na novom velikom projektu. Partner će vam prirediti lepo iznenađenje u vidu zanimljivog putovanja. Više se krećite.

ŠKORPIJA

foto: Shutterstock

Osećate zasićenje poslom i atmosferom koja vas okružuje, a sada nastupa preokret, kada ćete moći da započnete nešto sasvim novo. Osoba s kojom se viđate igra neku igru s vama, a uskoro vam sledi ozbiljan razgovor. Upala mišića.

STRELAC

foto: Shutterstock

Vaša poznanstva mogu imati odlučujući uticaj na ovaj period, jer vam je za one najviše ciljeve neophodna podrška uticajnih osoba. Neki stari nesporazum može danas da iskrsne između vas i partnera. Neophodan je kompromis. Reuma.

JARAC

foto: Shutterstock

Natprosečni rezultati obeležavaju čitav ovaj period, tako da sada možete da ostvarite svoj najveći cilj u karijeri. Odnos s partnerom ispunjavaju razumevanje i uzajamna podrška. Uspešan zajednički projekat. Reumatski problem.

VODOLIJA

foto: Shutterstock

Glavna tema ovog dana može da bude sastanak iza zatvorenih vrata. Pruža vam se prilika da budete unapređeni na višu poziciju. Pred vama je romantičan ljubavni sastanak sa osobom koju ste nedavno upoznali. Nesanica.

RIBE

foto: Shutterstock

Vaš posao se razvija u dobrom pravcu, tako da ćete biti i više nego zadovoljni dosadašnjom saradnjom s novim partnerom. Vaša veza s partnerom protkana je posebnom nežnošću i ljubavlju. Period romantike i sklada. Potrebna vam je rehabilitacija.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelisaveta uzvraća udarac Instagram cicama!  Instagram/jagodenamagli