KAD JE OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA PROGOVORILA SVI SU ZANEMELI: Zbog njenog glasa nastao haos na mrežama, niko ne veruje šta čuje (VIDEO)

printscreen/BBCSport

Reprezentativka Holandije na Olimpijskim igrama Fmeke Bol postala je prava senzacija na mrežama. Sprinterka je nakon spektakularne pobede u trci 4X400 metara sa preponama, dala izjavu medijima, a njen glas bio je identičan Mikiju Mausu.

Bol je nakon domanicije razgovaraola sa BBC-jem, komentarišući novi svetski rekord na 400 metara. Ipak, svi su zanemeli kad su čuli njen glas.

"Kunem se ako zatvoriš oči, mogao bi da se ubediš da je Miki Maus upravo oborio svetski rekord na 400 metara u dvorani za Holandiju", navodi se u jednom komentaru.

"Ali da, ovo je sve što sam mogao da smislim. Femke Bol ti si fantastična".

Komentari na njen glas su se samo nizali, a brojni korisnici su istakli da je ovo jedna od njenih najsimpatičnijih osobina i da bi mogli po ceo dan da je slušaju.

Takođe, glas je identičan originalnom Miki Mausu, čija je interpretacija na engleskom, dok je sinhronizaciju na srpski jezik radilo mnoštvo naših glumaca.

Postavila rekord

Femke Bol postavila je rekord u trci na 400 metara sa preponama. Istrčala je svoj poslednji krug za neverovatnih 47,93 sekunde i to po kiši. Bila je brža od takmičarke iz Sjedinjenih država za 0,31 sekundu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Nikola Jokić maše navijačima na aerodromu!  Kurir televizija