"OVO JE VRHUNAC VEČERI" Član orkestra na zatvaranju Olimpijskih igara USRED CEREMONIJE RUČKAO NUDLE: Hit snimak pokorio mreže

Printscreen X

Gledaociceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu primetili su i zabeležili jedan od, kako kažu, najsmešnijih trenutaka.

Naime, jedan od članova orkestra koji je svirao odlučio je da usred ceremonije napravi pauzu i pojede svoju večeru. Nije dozvolio da ga bilo što ometa dok su ostali članovi orkestra svirali. Snimljen je kako jede - nudle.

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama, a komentari ne prestaju da se nižu.

"Ovo je vrhunac večeri", "Odabrao je idealno mesto za gledanje ceremonije", "Kakav hit", "Ne mogu da krivim čoveka, znao je da će ceremonija dugo trajati", "Je li to naručio i dobio hranu dostavom ili je poneo od kuće", "Ma samo opušteno", "Kakav lik", nižu se komentari na X-u.

Završene Olimpijske igre u Parizu

Podsetimo, Olimpijske igre u Parizu zvanično su zatvorene. Tradicionalna ceremonija zatvaranja održana je na francuskom nacionalnom stadionu. U ceremoniju je bilo uključeno više od 100 plesača, cirkuskih umetnika i drugih izvođača.

Posebnu pažnju privukao je Tom Kruz, koji se spustio užetom na stadion tokom podizanja američke zastave i pevanja američke himne i tako bacio publiku u trans. Zatim je uzeo zastavu i "krenuo" u Los Anđeles na motoru pa skočio iz aviona i pozirao pored znaka Holivuda u unapred snimljenoj sekvenci.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Pesma Pukni zoro ori se u čast vaterpolista  Nemanja Nikolić