DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Blizance i Rakove čeka UNAPREĐENJE, Bikovi prave DRAMATIČNE promene u ljubavi - spremite se na buru

Shutterstock

Dnevni horoskop za četvrtak 15. avgust donosi nova uzdbuljiva dešavanja za sve znake Zodijaka. Nekome će zvezde biti naklonjene, a nekome će pomrsiti konce. Pogledajte šta su vama priredile.

OVAN

foto: Shutterstock

Pozitivnu promenu na poslu obeležiće veliki korak napred u saradnji s prijateljima. Period je povoljan za početak privatnog biznisa. Vaše simpatije za osobu koju ste upoznali preko prijatelja prelaze granice prijateljstva. Odlično se osećate.

BIK

foto: Shutterstock

Postojeći aspekti poboljšavaju vaše odnose s nadređenima i povećava se obim posla za one koji rade u uslužnim delatnostima. Razmišljate o svojoj vezi s partnerom veoma kritički i spremni ste da nešto radikalno promenite. Nervoza.

BLIZANCI

foto: Shutterstock

Promene na poslu doneće vam poboljšanje radnih uslova, pa samim tim ni rezultati neće izostati. Finansijsko unapređenje. Uveli ste promene u vaš odnos s partnerom i sada ste veoma zadovoljni, nemate više dileme. Stomačne tegobe.

RAK

foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da rešite pravne ili administrativne probleme koji su vam stvarali zastoj duže vreme. Napredak na poslu. Vaš odnos s partnerom prožet je suštinskim razumevanjem. Period produbljene bliskosti. Glavobolja.

LAV

foto: Shutterstock

Dinamika zbivanja vrti se oko poslovne komunikacije i početka nove saradnje. Mudri potezi dovode do značajnog razvoja posla. Ljubavni sastanak sa osobom koja vam se dopada odranije probudiće vam leptiriće u stomaku. Bol u leđima.

DEVICA

foto: Shutterstock

Važan poslovni sastanak ili razgovor s nadređenima proteći će u pozitivnoj atmosferi. Proširenje kruga nadležnosti. Poći će vam za rukom da se približite osobi koja vam se sve više dopada. Ljubavni sastanak. Probavne smetnje.

VAGA

foto: Shutterstock

Odlična poslovna ponuda ili važne vesti u vezi s jednim vašim poslovnim predlogom obeležiće ovaj dan. Nalazite se u centru pažnje gde god da krenete, to može da izazove ljubomoru kod vašeg partnera. Nervoza.

ŠKORPIJA

foto: Shutterstock

Uspeh u marketingu i u poslovnim pregovorima sa saradnicima iz inostranstva. Dobićete unapređenje na poslu. Vaš odnos s partnerom ulazi u period stabilnosti i uzajamnog razumevanja. Strast je na zavidnom nivou. Gubitak apetita.

STRELAC

foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da uspostavite novu saradnju s kompanijom iz inostranstva. Uspeh vam predstoji u trgovini i investicijama. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla ili nekog svog hobija. Prehlada.

JARAC

foto: Shutterstock

Postojeći aspekti unose pozitivnu transformaciju vašeg poslovnog plana. Unapređenje na odgovorniju poziciju. Povoljan period za konstruktivne razgovore s partnerom.Uspeh u zajedničkom projektu. Bolovi u kolenima.

VODOLIJA

foto: Shutterstock

Ovaj dan doprinosi mnogo boljoj atmosferi na poslu i uspehu u poslovnoj komunikaciji. Takođe vam donosi romantičan ljubavni sastanak, ali je sve obavijeno velom tajnosti. Nesanica, kao posledica nervoze, napetosti.

RIBE

foto: Shutterstock

Ovaj dan protiče u znaku sastanka iza zatvorenih vrata. Aspekti u vašem znaku doneće vam uspeh u kreativnim zanimanjima. Slobodne Ribe očekuje lep izlazak u društvo i poznanstvo s veoma privlačnom osobom. Glavobolja.

(Kurir/M.J)