DNEVNI HOROSKOP ZA 18. AVGUST: Blizance očekuje napredak na poslu, Rakovi će biti na meti udvarača, a Lavovi upadaju u problem

Shutterstock

Dnevni horoskop za nedelju 18. avgust donosi nove, uzbudljive promene na polju ljubavi, posla i zdravlja. Nekim znacima će se zvezde osmehnuti, dok će drugi biti na ozbiljnom testu.

OVAN

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Uspešno ćete obnoviti saradnju sa starim saradnikom. Uskoro sledi početak rada na novom, veoma unosnom i dugotrajnom projektu. Slobodnim Ovnovima predstoji novo poznanstvo sa atraktivnom osobom, koja će ih potpuno opčiniti. Upala pluća.

BIK

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti donose vam novi početak, bilo da je reč o početku nove saradnje ili prelasku na novu poziciju. Ovaj dan proći će u znaku veće posvećenosti partneru, a slobodnima donosi novo poznanstvo. Ne volite visoke temperature.

BLIZANCI

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan može vam doneti napredak na poslu zahvaljujući programu usavršavanja. Moguć je uspeh preko poslovnog putovanja. Očekuje vas poznanstvo s veoma atraktivnom osobom, i to na nekom putovanju ili preko posla. Pad imuniteta.

RAK

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan donosi vam početak nečeg potpuno novo na poslu, spremni ste da proširite delokrug aktivnosti. Slobodne Rakove očekuje novo poznanstvo, a uskoro sledi niz romantičnih ljubavnih sastanaka. Vremenske prilike vam ne prijaju.

LAV

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Poći će vam za rukom da sprovedete u delo veoma originalnu poslovnu ideju. U tome će vam pomoći uticajna osoba. Slobodni Lavovi će danas imati mnogo prilika za flert, ali bio trebalo da se paze ulaska u paralelnu vezu. Hipertenzija.

DEVICA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljan period da započnete sopstveni biznis i da se osamostalite. Odlični rezultati u uslužnim delatnostima i ugostiteljstvu. Pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Uskoro slede susret i zbližavanje. Glavobolja.

VAGA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Prelazak na bolju, daleko odgovorniju poziciju ili početak rada na novom projektu ispuniće vas posebnim radnim elanom. Puni ste ljubavnog entuzijazma otkako se viđate sa svojom novom simpatijom. Početak nove veze. Nesanica.

ŠKORPIJA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Završavate rad na starom projektu, i to će vam doneti satisfakciju u vidu pohvala i finansijskog dobitka. Ubrzo sledi novi projekat. Uspešno ćete rešiti krupan problem u okviru porodice. Odnos s partnerom je stabilan. Prehlada.

STRELAC

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan vama donosi početak nove saradnje ili kraće poslovno putovanje. Vaša originalna ideja naići će na dobar odziv. Spremni ste da se upustite u ljubavnu avanturu, koja će biti prepuna strasti. Zadržavanje vode u organizmu.

JARAC

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Izvanredan dan na poslu, jer vam donosi nova dešavanja, prelazak na novo radno mesto ili javni nastup. Ovaj dan može vam doneti i ljubav na prvi pogled ili prelazak granice prijateljstva sa osobom koja vam se dopada. Nervozni ste.

VODOLIJA

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Otvara vam se nova perspektiva i donosi dobitak. Ozbiljno razmišljate o vezi s partnerom i planirate da pređete na formalan vid zajedništva. Poradite malo više na svojoj aktivnosti, previše ste se opustili, što se odražava na vašu kondiciju.

RIBE

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovaj dan može obeležiti značajan finansijski uspeh, i to zahvaljujući vašim mudrim poslovnim potezima u prošlosti. Otkrivanje neke nedoslednosti novog partnera može probuditi vaše sumnje u njegovu iskrenost. Oticanje zglobova.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)  Kurir televizija