Male tajne velikih masjtora
Kako se pravi marinada za najukusnije krmenadle
Želite sočne krmenadle? Evo kako da ih marinirate
Bez obzira da li planirate da ih pripremite na roštilju, pečete u rerni ili pržite, krmenadle će biti ukusnije ako se pre toga mariniraju.
Predstavljamo vam recept za marinadu koja će omekšati meso i dati mu fantastičnu aromu.
Sastojci
1/2 šolje ulja
1/4 šolje jabukovog sirćeta
1/4 šolje vinjaka
2 kašike mlevenog kima
1 kašika meda
1 kašika crnog mlevenog bibera
Priprema:
U činiji izmešati sve sastojke. Umakati krmenadlu jednu po jednu u marinadu i slagati u veću posudu jednu preko druge. Na kraju preliti preostalom marinadom i ostaviti da stoji do pečenja.
Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa
SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:
"VIDE DA SRBIJA NAPREDUJE BRŽE OD NJIH" Predsednik Vučić o napadima iz Zagreba: "Srećan sam što mi nemamo tu vrstu frustracije i kompleksa kako oni imaju prema"