NIKAKO NE BACAJTE STARI HLEB: Ovakvu pitu niste jeli u životu, toliko je dobra!
Ne bacajte stari hleb, iskoristite ga za ovaj sjajni i brz recept!
Osnovni sastojci (količina po potrebi i želji):
* jaja
* sir
*ulje
*mleko
*brašno
*hleb
Priprema:
1. Hleb isecite na kriške jednake veličine i poređajte po podmazanoj tepsiji.
2. Umutite jaja, dodajte mrvljen sir, ulje, malo soli ako je sir neslan, dodajte mleko i kašiku brašna, pa sve lepo sjedinite i prelijte preko poređanih kriški hleba. Preko pite možete po želji staviti i malo suvog grožđa.
3. Pecite dok ne porumeni i dobro se ne zapeče.
Prijatno
(Dnevno.rs)
VUČIĆ ČESTITAO NAJRADOSNIJI PRAZNIK Božić nas inspiriše da otvorimo svoja srca! Mir i ljubav ostaje naš čvrsti oslonac i tačka okupljanja oko najviših vrednosti