ČUDOTVORNI ELIKSIR ZDRAVLJA: Topi salo, čisti krv, snižava holesterol
Cimet je jedan od najstarijih poznatih začina, spominje se već 2.800 godina pre nove ere, a prva zabeleška o cimetu dolazi iz stare Kine.
U narodnoj kineskoj medicini cimet ima reputaciju kao lek za prehladu i grip, a koristi se uz čaj i svež đumbir. Pomaže i kod smetnji pri varenju (zbog sadržaja tiamina), revitalizuje živce i krv.
Uveče pred spavanje u 200 ml vode. Uzmite jednu veću šolju i sipajte u nju dve kašičice cimeta i jednu veliku supenu kašiku meda. Narendajte malo svežeg đumbira, oko jedne kafene kašičice. Sipajte u šolju prokuvalu vodu. Zatim dodajte tri kašike soka od limuna i poklopite šolju tanjirićem.
(Žena)
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore