Spremite se za dane posta
KURIR POKLANJA NARODNI KUVAR: Posna jela
Svakog četvrtka Kurir vam poklanja magazin NARODNI KUVAR, zbirku isprobanih recepata i saveta vrhunskih kulinara
Za novi broj Kuvara legendarna glumica Gorica Popović pričala nam je o svojim kulinarskim veštinama, a čitaocima Kurira predložila je sjajan recept za sarmu sa somovinom.
Gošća-blogerka Kristina Gašpar iz Beograda otkrila je kako se pravi ukusno varivo od ljubičastog kupusa.
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara ili dobili vrednu kuhinjsku vagu za recept jela koji ste nam poslali.
Ne propustite NARODNI KUVAR - svakog četvrtka u Kuriru!
"VIDE DA SRBIJA NAPREDUJE BRŽE OD NJIH" Predsednik Vučić o napadima iz Zagreba: "Srećan sam što mi nemamo tu vrstu frustracije i kompleksa kako oni imaju prema"