Postoje mnogi načini na koje možete da spremite odreske, ali sada ćete videti metodu koja će sigurno postati i vaša omiljena.

Potrebno je minimalno vreme, a rezultati su takvi da ćete dobiti odreske koji se kalo seku, bukvalno tope u ustima, a ukusu da ne pričamo!
Caka je u dve stvari: U korišćenju "sporog krčka" i stavljanje specifičnih mešavina u sos. Ovde ćete videti kako stavlja 6 odrezaka u "Super krčko" i počinje! Onda ide sos...

U činiju za mešanje dodajte: 1/4 šolje smeđeg šećera, 1 kafenu kašičicu đumbira, 1/2 šolje soja sosa, 1/4 šolje kečapa, 2 čena izgnječenog belog luka i na kraju, so i biber po ukusu. I sada vam ostaje samo da sos prelijete preko odrezaka.

Potrebno je oko 6 sati na slabom podešavanju i dok bude gotovo vaša kuhinja će mirisati na savršene odreske! Ovo je zaista lak i jednostavan recept, a rezultati su zadivljujući.