Neka kuvanje bude pravi užitak
Pre seckanja povrća na dasku za sečenje stavite malo soli. Na taj način povrće neće kliziti i lakše ćete ga seći
- Kad pečete u dubokom ulju, hranu koju stavljate u njega nekoliko minuta držite na viljušci, uronjenu u ulje, pre nego što je spustite u tiganj. Tako će se malo zapeći i sprečićete lepljenje za dno tiganja ili ostalu hranu.
- Pre seckanja povrća na dasku za sečenje stavite malo soli. Na taj način povrće neće kliziti i lakše ćete ga seći.
- Da biste znali kad je ulje dovoljno vruće, umesto da ubacujete komadiće hrane i čekate da počnu da krčkaju, u njega stavite drvenu varjaču i kad se oko nje pojave mehurići, ulje je dovoljno zagrejano.
"ONI ŽELE SRBIJU NA KOLENIMA" Predsednik Vučić o takozvanoj "Vojvođanskoj platformi": Moramo da se suprotstavimo znanjem, snagom i odlaskom u narod