DIJETA SA PEČURKAMA ZA KOJOM JE POLUDEO HOLIVUD Traje samo 14 dana, a ZAGARANTOVAN je gubitak kilaže
Ova neobična dijeta traje samo 14 dana, i obećava gubitak masnoća sa stomaka, guze, butina i ruku, ali ne iz grudi. Zvuči poprilično neverovatno, ali Keti Peri i Keli Ozborn kunu se u njenu delotvornost.
Lepa lica koja svakodnevno gledamo u medijima uvek se trude da izgledaju najbolje što mogu, pa često isprobavaju razne neobične dijete.
Trenutni hit u Holivudu je M Plan - dijeta s pečurkama!
Ova neobična dijeta traje samo 14 dana, pa obećava gubitak masnoća iz stomaka, guze, butina i ruku, ali ne i iz grudi.
Obrok s pečurkama potrebno je jesti samo jednom dnevno, a rezultati su zapanjujući!
Nutricionistkinja Dženet Džekson objasnila je: "Pečurke su bogate nutrijentima, pa ako jedemo više pečuraka, manje je verovatno da ćemo kroz dan jesti visokokaloričnu hranu. Vlakna u pečurkama dobro deluju na probavu i ostavljaju nas sitima, pa ćemo nakon obroka opet biti gladni i grickati nezdrave stvari.
Takođe, pečurke imaju puno proteina i malo kalorija, a tu su i vitamin B, gvožđe i cink koji će učiniti čuda za tvoju kožu, kosu i nokte.
Nema sumnje da su pečurke odlična namirnica za svaku dijetu, ali da li deluju zaista na određene delove tela?
"Struk, noge i ruke su delovi koji se pokreću mnogo više od nekih drugih, pa je verovatnije da će se višak prvo skloniti odatle. Pečurke imaju malo kalorija i jeftine su, pa ih je svakako preporučljivo ubaciti u dijetu. Ali, nemojte se zavaravati - nije moguće da ijedna namirnica deluje na određen deo tela.
Činjenica je da ako jedemo zdravo, redovno, čisto i prirodno, i svakodnevno vežbamo - svi možemo da smršamo.
Isprobaj ukusno jelo inspirirano ovom dijetom:
Omlet s pečurkama i spanaća
Sastojci:
- ulje- 2,5 dl
- belanca
- 50 g spanaća
- pola crvenog luka (srednje veličine, sitno narezanog)
- 5 pečurki
- začinsko bilje
- so i biber
Uputstva:
1. Na tiganj stavite malo ulja pa na umerenoj vatri popržite luk dok ne omekša.
2. Dodajte pečurke, spanać, začinsko bilje i so i biber po želji.
3. Skuvano povrće izvadite iz tiganja.
4. Na isti tiganj dodajte još malo ulja i zagrejte na umerenoj vatri.
5. U belanca dodajte malo začinskog bilja i so i biber. Dobro promešajte.
6. Belanca izlijte u tiganj, pa pre nego što se potpuno stisnu na jednu stranu omleta dodajte povrće.
7. Preklopite omlet i servirajte. Možete da ukrasite peršunom ili nekim drugim biljem.
(Index)
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega