POTREBAN VAM JE UPALJAČ I FRIŽIDER: Evo kako da ZALEPITE polomljeni karmin!
Sigurno vam se mnogo puta desilo da vam se karmin polomi dok ga nanosite, a kada se to desi i još pred neki važan izlazak, dobro raspoloženje vam može otići u nepovrat.
Većina nas u tom trenutku samo baci karmin u kantu za smeće, ne razmišljajući da postoji mnogo bolje rešenje.
Naravno, karmini su takve teksture da se ovakve stvari dešavaju i ako koristite skuplje proizvode, ali utoliko gore ako svaki put polomljeni ruž bacite pa ponovo dajete ne tako malu sumu novca na novi.
Zato da znate, sledeći put kada vam se karmin polomi, sve što vam treba jeste upaljač. Polomljeni deo ruža stavite u frižider na 10-ak minuta da se ohladi i stegne. Zatim, deo koji je otpao zagrejte upaljačem i pažljivo ga zalepite na ostatak karmina, koji ćete takođe malčice zagrejati upaljačem. Pažljivo prislonite jedan uz drugi deo i pričvrstite.
Kada je vaš ruž zalepljen vratite ga u frižider na sat vremena da bi se stegao kako treba i da biste mogli odmah da ga koristite kao da se ništa nije desilo.
(srbijadanas)
"MI NEĆEMO KAO AMERIKANCI DA UPADAMO NA UNIVERZITETE!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (VIDEO)