KUHINJSKI TRIKOVI! Evo kako da ogulite kobasicu brzo, lako i bez mučenja!
Tvrdoglavom omotu na kobasicama se ipak može doskočiti - uz ovaj trik više nećete gubiti vreme na sporo guljenje.
Često nas od ukusnog komada mesa kobasice deli iritantni omot koji nikako ne uspevamo lepo da ogulimo. Što smo nervozniji, to je iritantniji i uporniji. Uz ovaj trik više se nećete mučiti s tim.
Neki savetuju da kobasicu treba samo kratko provući ispod vode. Možete i tako, ali je tada ponovno protrljajte rukama i potom zarežite. Ako su krajevi kobasice već odrezani bit će dovoljno da samo povučete omot i on će se već sam lagano odvajati od mesa.
(24sata.hr)
"DO 31. MARTA GRAĐANI ĆE VIDETI NAJŽEŠĆU BORBU PROTIV KORUPCIJE U POSLEDNJIH 24 GODINE" Vučić: Biće posebni mehanizmi, velike promene u narednih 100 dana