I somun i baget lepi su samo sveži. Zato, kad su bajati, napravite šuplje prženice!

Za dobre prženice važno je da bajat hleb bude od onih "dobro umešenih" vrsta, tako da se sredina lepo seče i ne mrvi pred pripremu prženica, piše Lepa & Srećna.

somun.jpg
Foto: Shutterstock

Ali šta da radimo sa somunima i baget hlebom, koji su ukusni samo dok su super sveži? Nemojte bacati ove "šuplje" hlebove sa divnom koricom. Napravite džinovske prženice koje su mnoge srpske domaćice već testirale. Svi kažu da je ukus fenomenalan, a jednostavan recept čeka vas OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

3 RECEPTA SA BAJATIM HLEBOM: Manje para za hranu uz jela vrhunskog ukusa!

(VIDEO) Ako duva ispod vrata, OVO je najjeftinija i najurednija IZOLACIJA: bez starih krpa po podu i bez promaje u domu (SUPER TRIK)

UPOZORENJE koje je šokiralo svet: pečeni krompiri i tostiran hleb izazivaju RAK (SAVETI ZA PREVENCIJU)