Ne goji, a tako je ukusan i izdašan

Danas svi strahuju od glutena, od debljine, dijabetesa i ostalih pošasti ovog veka. Ostavite sve strahove iza sebe i napravite hleb koji ne goji, a tako je ukusan. Brašno vam neće biti potrebno

Potrebno vam je: 4 jaja, 100 ml vode, 90 grama oraha, 90 grama semena lana, 90 grama semenki suncokreta, 90 grama semena susama, 90 grama semena bundeve, malo soli i pola kašičice sode bikarbone.

Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.

Pecite 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte!

Čitajte još na portalu Stil:

Prava srpska gibanica: Moćno i bogato jelo na kojem se ne štedi! (RECEPT)

Fina i kremasta, a tako brza: Neodoljiva torta Havana se ne peče! (RECEPT)

Monte kocke: Bogat i kremast kolač za svaku priliku! (RECEPT)

Zubni plak nestaje za 7 dana: Holivudski osmeh bez posete stomatologu!

Čudo od rastvora za sobne biljke: Sa ovim cvećari vraćaju život uvenulom cveću!