Pica od bajatog hleba savršena je za brzopoteznu večeru sa društvom


Ima li šta bolje nego kada na brzinu spremite neki specijalitet koji se pojede očas posla? E, takav je i ovaj recept za stari hleb.


Jednostavno, grehota je da bacate hleb koji se skoro osušio. Iskoristite ga za brzi doručak ili večeru i to na ovaj način:


Potrebno: 1 suv (bajat) hleb, 200 g kačkavalja, 100 g šunke, beli luk po želji, malo soli.


Priprema. Hleb isecite na kocke ali ne do kraja. Neka hleb ostane spojen, a zatim između svake kocke stavite kačkavalj, šunku, beli luk. Malo posolite pa sve ubacite u zagrejanu rernu na 200 stepeni 15ak minuta.


Servirajte toplo!

Citajte još na portalu Stil:
3 najbolja domaća sladoleda: Poslastičari mogu da vam zavide! (RECEPT)

Brzi džem od kajsija: Spreman za tili čas, bez mešanja i kuvanja! (RECEPT)

Kad telu nedostaje magnezijum: Ove namirnice rešavaju problem!

Šta sve može cinkova pasta: Najjeftiniji lek za kožu, od glave do pete!

Osvežavajuća poslastica za vrele dane: Ukusni i neponovljivi banana čizkejk! (RECEPT)