Grad Kemer je svakako jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, kako Antalijske regije, tako i kompletnog Turskog primorja. Zbog svoje veoma pogodne klime, brojnih sadržaja u gradu i okolini, po rečima zaposlenih u turističkoj agenciji „1 A Travel“ , sve je veće interesovanje za letovanje u ovom prelepom gradu i njegovoj neposrednoj blizini.

Kada krenete samo nekih 5km severnije od prelepog Kemera, nailazite na malo mesto Gojnuk.

20-ulusoy-plaza.jpg
promo, 1A TRAVEL 
foto: Promo, 1A TRAVEL

Među svim hotelima u ovom mestu, na samo 2km od centra Gojnuka, na prelepom poluostrvu okruženom tirkiznim morem, izdvaja se hotelski kompleks Ulusoy Kemer Holiday Club. Nestvarna tirkizna boja mora upotpunjava gotovo savršen utisak koji se dobija boravkom u ovom hotelu. Resort ima svoju 180 m dugačku plažu od sitnog šljunka i peska sa dokom i sa plavom zastavicom EU.

Smeštaj u kućicama bungalovskog tipa idealan je za porodice sa decom, a u organizaciji “1 A Travel”-a, dvoje dece do 14 godina ne plaća smeštaj, već sam prevoz. To osim drugih pogodnosti, ovaj resort čini jednim od najposećenijih u Kemeru.

20-ulusoy-basta.jpg
promo, 1A TRAVEL 
foto: Promo, 1A TRAVEL

“Ulusoy Kemer Holiday Club” je predivan resort okružen drvećem koji se nalazi na svojoj plaži i poseduje odlične kapacitete za odmor i razonodu.

Resort je izgrađen 1989. godine, i kompletno je renoviran. Zauzima 42.700 m2. Ima 465 soba i apartmana. Ima glavni restoran, dečiji restoran, à la carte restoran, barove (beach, snack, pool, aqua), kafeteriju, poslastičarnicu, “Pine House“, amfiteatar, diskoteku. Za decu su tu dečiji bazen, mini klub (4-12 god.), junior klub (13-16 god.), mini disko, igralište i dečiji meni za večeru.

Usluga u hotelu je na bazi ultra all inclusive.

20-ulusoy-soba.jpg
promo, 1A TRAVEL 
foto: Promo, 1A TRAVEL
20-ulusoy-bazen.jpg
promo, 1A TRAVEL 
foto: Promo, 1A TRAVEL

“Ulusoy Kemer Holiday Club” ima i dobro opremljen spa centar sa turskim kupatilom (hamam), saunom, đakuzijem, masažama, pilingom.

Od ostalih sadržaja, tu su otvoreni bazen, relaks bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, bazen sa 4 tobogana, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, sportovi na void, gađanje vazdušnom puškom, pikado, boćanje, animacije i predstave, časovi plesa, tako da nikome u ovom resortu ne može da bude dosadno.

Prelepe borove šume koje se spušrtaju u zaleđu hotela sa padina Saklikenta, doprinose tome da je ovo zona sa najprijatnijom klimom u Antalijskom zalivu, pa ne čudi što se ovom bungalovskom naselju putnici ponovo vraćaju.

Vaš pravi izbor za ovo leto je Kemer

i agencija “1 A Travel”, pa pozovite call centar 011/655-78-00 i na vreme obezbedite letovanje iz mašte.

Posetite www.1atravel.rs