Pripremite ukusne hrskave bruskete sa pečenim pečurkama i paprikom.

Predstavljamo vam vrlo jednostavan recept - sjajnu ideju za lagani ručak, doručak ili popodnevnu užinu.

Sastojci:

2-3 pečurke
1 mala slatka paprika
40 grama krem sira
balzamiko sirće
nekoliko listova rukole
so i biber po ukusu
maslinovo ulje
2 kriške hleba

profimedia0170046424.jpg
Profimedia 

Da pripremite ove bruskete možete koristiti bilo koju vrstu krem sira. Umesto rukole možete koristiti bosiljak ili nanu.

Isecite pečurke na tanke kriške i isecite papriku uzdužno na četiri dela. Zagrejte tiganj sa maslinovim uljem i pržite pečurke i paprike dok ne omekšaju, posolite i pobiberite po ukusu, a na kraju pospite balzamiko sirćetom.

Parče hleba stavite na tiganj ili u toster, nanesite krem sir, a preko stavite dinstane pečurke i paprike. Dekorišite bruskete listovima rukole ili bosiljkom.

Prijatno!

profimedia0171556226.jpg
Profimedia 

(Kurir.rs/Zenskimagazin, Foto: Profimedia)