SOČNO TURSKO JELO OD JAGNJETINE ILI PILETINE: Tantuni po preporuci zgodnog muža lepe Nihan
Zgodni turski glumac Kadir Dogulu (35), muž Neslihan Atagul, Nihan iz "Beskrajne ljubavi" otkriva recept za čuveno tursko jelo tantuni, piše Lepa & srećna.
Propržite kratko 500 g jagnjetine ili piletine seckane na kockice, pa dinstajte dok ne omekša. Začinite i dodajte malo aleve paprike. Iseckani crni luk posolite da so izvuče ljutinu, pa ga isperite hladnom vodom i dobro ocedite, pa dodajte začin sumak. Hleb lavaš (a možete upotrebiti i tortilju) ugrejte da omekša pa filujte s dve kašike mesa, malo seckanog paradajza i crnog luka, pa pospite peršunom i uvijte u rolnu.
PROČITAJTE JOŠ:
"DO 31. MARTA GRAĐANI ĆE VIDETI NAJŽEŠĆU BORBU PROTIV KORUPCIJE U POSLEDNJIH 24 GODINE" Vučić: Biće posebni mehanizmi, velike promene u narednih 100 dana