Čuveni kuvarGordon Remzi je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, tako je bilo i ovoga puta.


Remzi je bez razmišljanja otkrio da postoje tri trenda u kulinarstvu koje bi najradije zauvek poslao u istoriju.

Vagju govedina

Vagju je japanska govedina divne strukture, meso je meko i nežno, i zbog toga Remzi kaže da je treba pripremati s poštovanjem.

"Na sve strane imate ćufte od vagju govedine. O'ladite malo. Tretirajte vagju s poštovanjem, učinite ovo meso posebnim", kaže on.


Penice
Remzi je kao iz topa rekao penice, ali nije mislio na penice kao deo dezerta već na one napravljene od slanih namirnica.

" Nedavno su mi poslužili penicu od koštane srži. Ali, kad razmišljam o koštanoj srži, sasvim sam siguran da nikad više ne želim da je jedem u penastom obliku. Sa dezertima se sadruge strane može eksprerimentisati".


Remzi je poručio ako jedete penice da budete pažljivi da na tanjiru ne bi izgledale kao toksični otpad u ustajalom bazenu.


Ulje od tartufa

"Jedna od stvari koje najviše mrzim je ulje od tartufa. Vreme je da ga precrtamo. Svi ga stavljaju gde god stignu, u ogromnim količinama, kao da je u pitanju bilo koje drugo ulje, a zapravo ono mora jako, jako precizno da se dozira ",kaže Remzi.

On ovakvu hranu ne može očima da vidi. Da li se slažete sa njim?

gordon-remzi-2.jpg
Foto: printscreen YT

Kurir.rs/Net.hr, Foto: PrintScreen Jutjub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Pet proizvoda za koje mislite da su zdravi!