Dok sezona grejanja zvanično ne bude počela, valja uključiti klimu kako se ne bismo posmrzavali. Ipak, kada topao vazduh iz klime duva direktno u nas, to često ume da bude neprijatno kada je duži vremenski period u pitanju. Zato i postoji USMERIVAČ – pogledajte OVDE kako može da vam koristi!

Usmerivač vazduha iz klime je fantastična solucija ne samo leti, već i kada klimu koristite kako biste se ugrejali. Kada topao vazduh duva direktno u vas, on vam isušuje kožu, često otičete i pospani ste. A to ume biti vrlo nezgodno kada ste u kancelariji i treba da radite. Zato je ovaj usmerivač idealan upravo za to, za manje prostorije koje u ovom periodu grejete klimom dok ne počne jaka hladnoća i grejna sezona. Sada je na AKCIJI – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

usmerivaczaklimuzatekst-1.jpg
promo 
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SNIŽENOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo - tekst / Foto: Promo)