SVE DAJE SAMO DA LIČI NA NAJPOPULARNIJU LUTKU

PRODAVAČICA REJČEL IMA 48 GODINA A I DALJE ŽELI DA BUDE PLJUNUTA BARBIKA: 33.000 € pukla na botoks, operacije LICA, USANA, NOSA uklanjala podočnjake, ali ne misli da stane... (VIDEO)

Žena -

Britanka Rejčel Evans (48), majka jednog deteta, potrošila je 33.000 evra kako bi kako ličila na Barbiku

Njen moti glasi: Život u plastici je fantastičan. Rejčel na sve načine pokušava da liči na najpopularniju lutku na svetu i podvrgla se raznim kozmetičkim intervencijana, između ostalog na botoks, punila za lice i usne, uklanjanje podočnjaka ispod očiju...

Njena transformacija u popularnu lutku traje već 16 godina. Poskednji put se "počastila" početkom meseca za 60. rođendan Barbike kada je potrošila oko 600 evra na korekciju nosa. Esterski hirurg joj je nos napunio filerima kako bi korigirao oblik i "ispeglao" nesavršenosti, jer joj se nos ne sviđa od tinejdžerskij dana

New Pink rucksack, is rubber and ever so shiny ???

Објава коју дели Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) дана

"Oduvek sam želela da to uradim još od tinejdžerskih godina kada je bio slomljen, a rođendan Barbike je izgledao kao pravo vreme za to", rekla je Rejček, inače prodavačica koja u slobodno vreme radi i kao profesionalna 'Living Fashion Doll' (živa modna lutka).

Pink swimsuit ?Paul White #humanbarbie

Објава коју дели Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) дана

Na primer, pozirala je kao Barbika u kutiji u poznatoj londonskoj trgovini igračkama.

"Potrošila sam hiljade evra da bi od muškobanjaste žene postala Barbika i ne planiram se zaustavim. Uvek može bolje i neću stati dok ne postanem savršena. Kozmetički zahvati na licu su na prvom mestu u mojem životu, sve ostalo može čekati", rekla je.

Rejčel mnogo novca troši i na opremu koja upotpunjuje Barbike izgled, poput odeće, nakita, cipela... Naglasila je kako ne pije alkohol jer želi biti primer mladima.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track